Welkom bij Alliander!

Leuk dat je op onze site bent gekomen! Op deze pagina vertellen we je graag meer over ons werk en over je mogelijkheden. Je vindt hier dus al veel informatie maar kijk rustig ook eens rond op de rest van de site!

Alliander is een energienetwerkbedrijf. Met onze 7.000 vakmensen onderhouden en vernieuwen we het energienet. Daarnaast bedenken en realiseren we innovatieve oplossingen voor complexe vraagstukken op het gebied van de energietransitie. Zo maken we samen het energienet in een groot deel van Nederland klaar voor de toekomst. Dit doen we vanuit het maatschappelijk belang om energie voor iedereen betrouwbaar, betaalbaar en bereikbaar te houden. Netbeheerder Liander, onderdeel van Alliander, heeft de wettelijke taak het gas- en elektriciteitsnet te beheren en te ontwikkelen. De andere bedrijven binnen Alliander dragen met producten en diensten bij aan een toekomstbestendig energienet. Als onafhankelijke partij geven wij klanten en overheden inzichten die hen helpen bij de ontwikkeling van hun energievoorziening. Met onze kennis en kunde helpen we Nederland de juiste keuzes te maken in de energietransitie.

Kijk ook eens bij onze arbeidsvoorwaarden!

Al onze techniek functies op een rijtje

Bekijk alle 113 vacatures

Slide 1 of 0

  Hoe kan ik je verder helpen?

  Heb je een vraag of wil je eens kennismaken? Je kan ons altijd e-mailen of een berichtje sturen via LinkedIn, maar je kan ons nu ook gewoon WhatsAppen.

  Hey, ik ben Jade.

  Leuk dat je interesse hebt in Alliander!

  Heb je een brandende vraag over ons? Dan kan je die ook via WhatsApp stellen als je dat prettig vindt.

  Vraag het via WhatsApp

  Slide 1 of 0