Eat & meet ontwikkeltraject tot Elektromonteur

Benieuwd wat de functie elektromonteur inhoudt? En beschik jij over een technische vooropleiding van minimaal mbo niveau 3? Meld je dan nu aan voor onze eat en meet op 4 november! Onder het genot van een heerlijke pizza vertellen wij je meer over het ontwikkeltraject tot monteur en kun je vragen stellen aan een elektromonteur, een collega van opleidingen of een recruiter.Locatie

Oudeweg 85, Haarlem

Wanneer

4 november 16:30 tot 19:00

Aanmelden

Je kan je tot uiterlijk 3 november opgeven voor het event

Over dit event

Informatiebijeenkomst ontwikkeltraject Elektromonteurs

Een betaalde opleiding tot elektromonteur? Dat kan bij Alliander: een goed salaris verdienen terwijl je de fijne kneepjes van het vak leert van ervaren collega’s.

Wat kun je verwachten

Op welke vragen wil jij nu echt antwoord? Tijdens deze bijeenkomst krijg je alles te weten over het ontwikkeltraject tot elektromonteur en de functie van monteur bij ons bedrijfsonderdeel Liander. Tevens leiden wij je rond op onze opleidingslocatie. Je hoeft niet met honger naar huis want wij zorgen voor pizza!

Interesse?

De bijeenkomst is voor belangstellenden met een afgeronde technische vooropleiding minimaal niveau 3, die interesse hebben in het ontwikkeltraject tot elektromonteur. Geef je nu op maar doe dit in ieder geval uiterlijk 3 november!

Over Liander

Liander is een van de grootste netbeheerders van Nederland en onderdeel van Alliander. We leggen kabels en leidingen aan en beheren het energienetwerk in uw regio. Uw meterkast is erop aangesloten, net als de meterkast van 3 miljoen andere woningen en bedrijven. We zijn geen energieleverancier, maar maken het mogelijk dat anderen energie bij u kunnen leveren. Meestal merkt u helemaal niets van ons. U drukt op het lichtknopje of verwarmt uw huis. Wij zorgen dat het werkt. Vandaag en in de duurzame toekomst.

Netbeheerder Liander

Hoe kan ik je verder helpen?

Heb je een vraag of wil je eens kennismaken? Je kan ons altijd e-mailen of een berichtje sturen via LinkedIn, maar je kan ons nu ook gewoon WhatsAppen.

Hey, ik ben Jade.

Leuk dat je interesse hebt in Alliander!

Heb je een brandende vraag over ons? Dan kan je die ook via WhatsApp stellen als je dat prettig vindt.

Vraag het via WhatsApp

Slide 1 of 0