Online meet-up ontwikkeltraject tot Elektromonteur

Benieuwd wat de functie elektromonteur inhoudt? En beschik jij over een technische vooropleiding van minimaal mbo niveau 3? Meld je dan nu aan voor onze online meet-up op 17 februari! Wij vertellen je meer over het ontwikkeltraject tot monteur en je kunt vragen stellen aan een elektromonteur, een collega van opleidingen of een recruiter.Locatie

Online

Wanneer

17 februari 17:00 tot 19:00

Aanmelden

Je kan je tot uiterlijk 16 februari opgeven voor het event

Over dit event

Online meet-up ontwikkeltraject Elektromonteurs

Een betaalde opleiding tot elektromonteur? Dat kan bij Alliander: een goed salaris verdienen terwijl je de fijne kneepjes van het vak leert van ervaren collega’s.

Wat kun je verwachten

Op welke vragen wil jij nu echt antwoord? Tijdens deze online bijeenkomst krijg je alles te weten over het ontwikkeltraject tot elektromonteur en de functie van monteur bij ons bedrijfsonderdeel Liander.

Interesse?

De bijeenkomst is voor belangstellenden met een afgeronde technische vooropleiding minimaal niveau 3, die interesse hebben in het ontwikkeltraject tot elektromonteur. Geef je nu op maar doe dit in ieder geval uiterlijk 16 februari!

Over Liander

Liander is een van de grootste netbeheerders van Nederland en onderdeel van Alliander. We leggen kabels en leidingen aan en beheren het energienetwerk in uw regio. Uw meterkast is erop aangesloten, net als de meterkast van 3 miljoen andere woningen en bedrijven. We zijn geen energieleverancier, maar maken het mogelijk dat anderen energie bij u kunnen leveren. Meestal merkt u helemaal niets van ons. U drukt op het lichtknopje of verwarmt uw huis. Wij zorgen dat het werkt. Vandaag en in de duurzame toekomst.

Netbeheerder Liander

Slide 1 of 0