Trainees voor scrumbord

Inhousemiddag 12 februari

Je krijgt tijdens deze middag een kijkje in onze bedrijfscultuur, uitdagingen in de energietransitie en je maakt kennis met onze trainees.

Locatie

Alliander - Bellevue, Utrechtseweg 68, 6812 AH Arnhem

Wanneer

12 februari 13:00 tot 18:00

Aanmelden

Je kan je tot uiterlijk 9 februari opgeven voor het event

Over dit event

Leer Alliander in één middag kennen. Lees hieronder verder

De keuze voor de start van je carrière is niet niks.

Je denkt na over waarden als duurzaamheid en maatschappelijk belang. Je wil impact maken en jezelf blijven ontwikkelen. Het liefst op een plek waar je samen met anderen je carrière kan starten. Misschien dat Alliander je dan past. Je bent van harte welkom om dit eens uit te zoeken op 12 februari tijdens de inhousemiddag.

Meld je aan vóór 9 februari!

Wat kan je verwachten?

Bij Alliander kan je kiezen uit vier traineeships: management, techniek, IT en finance. Je krijgt tijdens deze middag een inkijkje in onze bedrijfscultuur, uitdagingen in de energietransitie en je maakt kennis met onze trainees. Tijdens de borrel is er tijd om duizend-en-een vragen aan hen te stellen. Over het bedrijf, de opdrachten, werktijden en het persoonlijk ontwikkelprogramma van de Baak.

Alliander ken je misschien nog niet. Wij ontwikkelen en beheren voor miljoenen Nederlanders het energienet. Via onze infrastructuur brengen we dagelijks elektriciteit en gas naar onze klanten. We spelen een grote rol bij de omschakeling naar duurzame energievormen, de energietransitie. Benieuwd welke rol jij daarin kan spelen? Kom dan vooral langs om kennis te maken!

Interesse?

Geef je op vóór 9 februari via de aanmeldbutton op de website. Stuur je CV of LinkedIn en een korte motivatie met waar jouw interesses liggen. Dat jij op dit moment in de afrondende fase van je technische, bedrijfskundige of IT studie zit is een eis.

Hoe kan ik je verder helpen?

Heb je een vraag of wil je eens kennismaken? Je kan ons altijd e-mailen of een berichtje sturen via LinkedIn, maar je kan ons nu ook gewoon WhatsAppen.

Hey, ik ben Annalyn.

Leuk dat je interesse hebt in Alliander!

Heb je een brandende vraag over ons? Dan kan je die ook via WhatsApp stellen als je dat prettig vindt.

Vraag het via WhatsApp