Koffie met een engineer of project- manager?

Benieuwd wat de functie van engineer bij Liander inhoudt? Meld je dan nu aan voor een koffiegesprek op 28 en 29 januari. Je krijgt zo snel antwoord op al jouw vragen tijdens een online koffiegesprek met een engineer of projectmanager.

Locatie

Online

Wanneer

28 januari 14:00 tot 18:00

Aanmelden

Je kan je tot uiterlijk 22 januari opgeven voor het event

Over dit event

Zin in koffie? Meld je aan!

Als engineer en projectmanager heb je direct impact op jouw omgeving en de energietransitie. Benieuwd aan welke projecten je bijdraagt, bekijk dan het filmpje van Elin en zie hoe tastbaar jouw werk is.

Welke soft skills heb je nodig voor functie van engineer of projectmanager? Hoe ziet jouw team er uit en wat betekent het werken bij een Netbeheerder? Zomaar een aantal vragen die je kan stellen en dit dus vanuit je luie stoel.

Wat kan je verwachten?

Op welke vragen wil jij nu echt antwoord? Dit koffiegesprek geeft jouw de gelegenheid om al je vragen te stellen aan iemand werkzaam is als engineer of projectmanager bij Liander. Het gesprek duurt 20 minuten en vindt online plaats.

Interesse?

De koffiegesprekken zijn voor belangstellenden met een afgeronde technische opleiding die interesse hebben in een baan als engineer of projectmanager. Geef je nu op maar doe dit in ieder geval voor maandag 15 januari!

Geef aan voor welk functie je een gesprek wilt (engineer of projectmanager) en in welk tijdsslot(en) jij beschikbaar bent. Let op: vol = vol!

Kijk ook eens naar de video van Niles, ook engineer bij Alliander!

Het werk als projectmanager is zeer veelzijdig. Kijk maar eens wat Eli daarover te vertellen heeft.

Hoe kan ik je verder helpen?

Heb je een vraag of wil je eens kennismaken? Je kan ons altijd e-mailen of een berichtje sturen via LinkedIn, maar je kan ons nu ook gewoon WhatsAppen.

Hey, ik ben Koen.

Leuk dat je interesse hebt in Alliander!

Heb je een brandende vraag over ons? Dan kan je die ook via WhatsApp stellen als je dat prettig vindt.

Vraag het via WhatsApp