opleiding uitvoerder

Nog niet uitgeleerd? Ontdek alles over het omscholingstraject tot uitvoerder

Heb je net als Peter zin in een nieuw avontuur? In maart start er een omscholingstraject. Meer weten? Meld je aan voor een kop koffie en we nemen contact met je op!

Locatie

Wanneer jij wilt, bij ons op locatie of online

Wanneer

1 november tot en met 29 februari

Aanmelden

Je kan je tot uiterlijk 29 februari opgeven voor het event

Over dit event

Kom meer te weten over het omscholingstraject tot uitvoerder bij Alliander door een kort telefoongesprek, wanneer het jou uitkomt

Zonder jou is de energietransitie onmogelijk

9 miljoen auto’s aan de laadpaal, het aardgasnet klaarmaken voor groen gas, de industrie C02 neutraal en nog zo’n 310.000 kilometer kabel van het elektriciteitsnet te verzwaren. Vraag jij je ook af hoe deze enorme klus in hemelsnaam geklaard kan worden? Wij ook. De energietransitie is een moeilijke klus en lijkt soms wel onmogelijk. Tenzij… tenzij we het samen doen met jou!

Dus, heb jij affiniteit met techniek?
Een (technische) vooropleiding op minimaal mbo niveau 4?
En aantoonbare ervaring in leidinggevende of coördinerende functie?

Dan kom jij in aanmerking voor het omscholingstraject! Wij betalen jouw opleiding, je krijgt een auto én je komt direct bij ons in vaste dienst.

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden

Wil je meer weten of heb je vragen? Vul jouw gegevens in via onderstaand formulier, dan plannen we een koffiemoment en vertellen we je graag meer!

Hoe kan ik je verder helpen?

Heb je een vraag of wil je eens kennismaken? Je kan ons altijd e-mailen of een berichtje sturen via LinkedIn, maar je kan ons nu ook gewoon WhatsAppen.

Profielfoto van recruiter Eva
Vraag het via WhatsApp