Pizzasessie Finance Traineeship

Pizza eten én meer te weten komen over ons Finance Traineeship? Kom op woensdag 15 februari naar ons hoofdkantoor in Arnhem.

Locatie

Utrechtseweg 68, Arnhem

Wanneer

15 februari 16:45 tot 20:30

Aanmelden

Je kan je tot uiterlijk 12 februari opgeven voor het event

Over dit event

Meld je snel aan

Wat kun je verwachten?

De energiesector is boeiend én booming! Juist nu de energiewereld verandert zijn er veel nieuwe investeringen voor een toekomstbestendig energienet nodig om, bijvoorbeeld, zonnepanelen en windmolens aan te sluiten. Als financieel trainee lever jij hier een belangrijke bijdrage aan.

Jij gaat je verdiepen in welke financieringskeuzes Alliander vandaag de dag al moet maken voor het energienetwerk in 2035 of je kan gaan berekenen wat het rendement van investeren in een duurzame woonwijk is.

Op 15 februari geven we je graag een kijkje in de organisatie. We lichten de financiële kolom en de mogelijkheden als financieel trainee bij Alliander kort toe. We sluiten de sessie met een interactieve business case om een beeld te geven van de financiële en strategische uitdagingen van Alliander. De pizza staat klaar, dus vergeet niet om met een lege maag te komen 😉

Benieuwd naar wat Alliander voor jou kan betekenen? Sluit aan op 15 februari en we vertellen je er alles over!

Hoe kom ik bij Bellevue?

Ons hoofdkantoor, ook wel Bellevue genoemd, is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto.

Kom je met het openbaar vervoer?
Als je via de uitgang Sonsbeekzijde het Centraal Station verlaat, kom je aan bij ons pand bij de ingang Spoorzijde (ca. 10 minuten lopen). Kom je met de bus aan op het Stationsplein? Dan is het korter om via de Utrechtsestraat naar ons kantoor te lopen. Als je het busstation uitloopt, ga dan rechtsaf. Na 500 meter ligt de hoofdingang aan de rechterkant.

Kom je met de auto?
Wanneer je met de auto komt kun je parkeren op de bezoekersparkeerplaats naast het gebouw. Geef via de intercom, naast de slagboom, aan dat je voor het traineeship komt.

Hoe kan ik je
verder helpen?

Heb je een vraag of wil je eens kennismaken? Je kan ons altijd e-mailen of een berichtje sturen via LinkedIn, maar je kan ons nu ook gewoon WhatsAppen.

Profielfoto van recruiter Shanice
Vraag het via WhatsApp