Online inhousedag traineeship bij Alliander

De energiesector is boeiend én booming! Niet alleen wij praten over de energietransitie en duurzame inzet van energie, heel Nederland praat met ons mee. En dat maakt werken bij Alliander extra spannend. Benieuwd wat jij als trainee kan bijdragen? Doe mee met de online inhousedag op 17 mei!

Locatie

Online

Wanneer

17 mei 13:30 tot 16:30

Aanmelden

Je kan je tot uiterlijk 17 mei opgeven voor het event

Over dit event

Ontmoet onze trainees!

Wat kan je verwachten?
Op 17 mei kan je maar liefst twee keer deelnemen aan een online inhousedag. Om 13:30 uur vertellen onze technische trainees hoe het is om bij Alliander te werken. En om 15:30 uur delen onze management trainees hoe zij het bij Alliander vinden. Tijdens dit uur is heb jij alle tijd om al je vragen aan trainees en de recruiter te stellen. Bijvoorbeeld over het bedrijf, de werksfeer, de opdrachten en het persoonlijk ontwikkelprogramma van de Baak.

Alliander ken je misschien nog niet. Wij ontwikkelen en beheren voor miljoenen Nederlanders het energienet. Via onze infrastructuur brengen we dagelijks elektriciteit en gas naar onze klanten. We spelen een grote rol bij de omschakeling naar duurzame energievormen, de energietransitie. Benieuwd welke rol jij daarin kan spelen? We zien je graag op 17 mei!

Interesse? Meld je snel aan! 

Kijk ook eens naar de ervaringen van onze vloggende trainees

Hoe kan ik je verder helpen?

Heb je een vraag of wil je eens kennismaken? Je kan ons altijd e-mailen of een berichtje sturen via LinkedIn, maar je kan ons nu ook gewoon WhatsAppen.

Hey, ik ben Godelief.

Leuk dat je interesse hebt in Alliander!

Heb je een brandende vraag over ons? Dan kan je die ook via WhatsApp stellen als je dat prettig vindt.

Vraag het via WhatsApp