Webinar projectmanager bij Alliander

Als Projectmanager bij Aliander heb je direct impact op jouw omgeving voor nu tot in de verre toekomst.
Zo draag jij met jouw energie bij aan de energietransitie voor de toekomst terwijl de mensen daar vandaag profijt van hebben.

Hoe ziet dat er nu uit? En hoe gaat het samenwerken in een team bij Alliander? We vertellen je het graag tijdens het webinar op 1 juli.

Locatie

Online

Wanneer

1 juli 19:00 tot 20:00

Aanmelden

Je kan je tot uiterlijk 30 juni opgeven voor het event

Wat kan je verwachten? 

Op welke vragen wil jij nu echt antwoord?  Of je nu werkt bij Liander, Kenter of Qirion. Je werkt als Projectmanager binnen Alliander vaak samen met verschillende partijen. In dit Webinar maak je daarom kennis met verschillende Projectmanagers die vertellen over hun werk, maar belangrijker is dat er ook ruimte is om vragen te stellen. 

Uiteraard vertellen we aan het einde van het 
webinar ook over het aannameproces en de arbeidsvoorwaarden die Alliander biedt. Het webinar duurt ongeveer 60 minuten en vindt online plaats. 

Interesse?

Na het webinar heb jij een beeld van verschillende collga’s, maar ook van het werk bij Alliander. Zo heb je online de sfeer kunnen proeven. Meld jij je aan?


Het webinar is voor belangstellenden met afgeronde HBO opleiding die interesse hebben in een baan als projectmanager in de energiebranche. Geef je nu op maar doe dit in ieder geval voor 1 juli 2021.