Webinar: Werken als uitvoerder bij Liander

Benieuwd naar de rol van een Uitvoerder (werkverantwoordelijke) bij Liander? Meld je dan nu aan voor onze online meet-up op 7 juli! Wij vertellen je alles over de uitdagingen in ons werkveld, maar gaan ook graag het gesprek met jou aan. Je kunt dus al je vragen stellen aan een Uitvoerder en Teamleider of een recruiter.

Locatie

Online

Wanneer

7 juli 19:00 tot 20:00

Aanmelden

Je kan je tot uiterlijk 6 juli opgeven voor het event

Over dit event

Kijk mee in de wereld van onze uitvoerders

Wat kun je verwachten

Welke rol heeft een Uitvoerder/Werkverantwoordelijke binnen Liander? Hoe ziet een werkdag van een Uitvoerder eruit? Wat zijn de uitdagingen voor nu en in de toekomst? En wat is er voor nodig om een uitvoerder te zijn/worden bij Liander?

Interesse?

De bijeenkomst is interessant voor zowel ervaren Uitvoerders / Werkverantwoordelijken binnen de energietechniek als voor personen die graag de stap maken naar deze rol. Een afgeronde MBO opleiding  niveau 4, is dan wel een vereiste om opgeleid te kunnen worden. Geef je nu op maar doe dit in ieder geval uiterlijk 5 juli!

Als uitvoerder houd jij overzicht. Over de klus, over de collega’s en over het totale project.

Bekijk de vacature

Over Liander

Liander is een van de grootste netbeheerders van Nederland en onderdeel van Alliander. We leggen kabels en leidingen aan en beheren het energienetwerk in verschillende regio’s. Jouw meterkast is erop aangesloten, net als de meterkast van 3 miljoen andere woningen en bedrijven. We zijn geen energieleverancier, maar maken het mogelijk dat anderen energie bij jou thuis kunnen leveren. Je drukt op het lichtknopje of verwarmt jouw huis. Wij zorgen dat het werkt. Vandaag en in de duurzame toekomst.

Lees meer over Liander

Hoe kan ik je
verder helpen?

Heb je een vraag of wil je eens kennismaken? Je kan ons altijd e-mailen of een berichtje sturen via LinkedIn, maar je kan ons nu ook gewoon WhatsAppen.

Profielfoto van recruiter Luc
Vraag het via WhatsApp

Kijk eens bij onze vacatures

Bekijk alle 313 vacatures