Waarom werken als monteur bij Alliander?

  • Werken in de buitenlucht
  • Vanaf dag 1 leren van collega’s
  • Een top salaris en meer dan goede andere voorwaarden
  • Een bedrijfsauto
  • Betaalde opleidingen
  • Superuitdagend werk

De werkzaamheden zijn afwisselend en je bent altijd lekker in de buitenlucht. Projecten die onze monteurs uitvoeren zijn bijvoorbeeld: het onderhouden van laag- en middenspanningsstations en –netten, het veilig vrij schakelen van delen van het energienet, het aanleggen en inrichten van nieuwe installaties in distributiestations, op veilige en snelle wijze storingen oplossen bij de klant, storingen oplossen in de laag- en middenspanningsnetten en transformatorstations. Zoals je ziet superbelangrijk en afwisselend werk.

Bij Alliander werken ervaren monteurs maar ook zonder ervaring, maar mét een technische opleiding of affiniteit kun je prima bij ons terecht.

We leiden je op tot volwaardig monteur maar ook als je ervaring hebt kun je je bij Alliander volop blijven ontwikkelen! En zoals je ziet hebben we ook genoeg lol in het werk.

Slide 1 of 0

Betaalde opleiding tot elektromonteur

Ik geef je graag meer informatie over de mogelijkheden om monteur bij Alliander te worden. Zullen we online een kopje koffie drinken?

Op de koffie bij Jade

Afspraak plannen

Word monteur bij Alliander

Bekijk alle 271 vacatures
Slide 1 of 0

Hoe kan ik je verder helpen?

Heb je een vraag of wil je eens kennismaken? Je kan ons altijd e-mailen of een berichtje sturen via LinkedIn, maar je kan ons nu ook gewoon WhatsAppen.

Hey, ik ben Jade.

Leuk dat je interesse hebt in Alliander!

Heb je een brandende vraag over ons? Dan kan je die ook via WhatsApp stellen als je dat prettig vindt.

Vraag het via WhatsApp