'De nominatie voor de Young Talent Award was een hele eer'

24 september 2020

Helaas geen Young Talent Award voor collega Sophie Paulides, een aanmoedigingsprijs van Stichting Topvrouw voor jonge vrouwelijke professionals. Die eer gaat naar Mariël Tiemersma van Randstad. “Maar het was heel leuk om namens Alliander genomineerd te zijn”, aldus Sophie.

Ze startte als finance trainee bij Alliander en heeft inmiddels bij verschillende onderdelen gewerkt, zoals Staven en Diensten, Qirion en Operatie. Op dit moment stuurt Sophie de afdeling Aanleg Support aan, een afdeling die de keten GVR&N ondersteunt en een belangrijke rol speelt in het realiseren van de ambitie ‘2x zoveel productie en 2x zoveel klantgemak in 2023’.

“Het was allereerst ontzettend leuk om namens Alliander mee te doen aan de Young Talent-verkiezing. Ik was heel erg onder de indruk van alle andere genomineerden – deze vrouwen gaan zeker impact hebben op de wereld! De winnaar, Mariël, wil ik van harte feliciteren! Ik ben er trots op samen met haar onderdeel uit te maken van de groep jonge talenten van dit jaar.”

“Dank jullie wel voor alle aanmoedigingen! Dit heeft niet alleen geleid tot interessante gesprekken, maar heeft mij ook aangemoedigd om veel vaker mijn verhaal te delen en in gesprek te gaan over diversiteit, inclusiviteit en leiderschap. Wordt vervolgd…”