Solliciteren is bij ons gewoon mogelijk. We ontmoeten je graag online.

Meer informatie

Dag 2/4 - vandaag lopen we mee met: Manon

17 juli 2019

De tweede dag geeft vaak de meeste uitvallers tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. Maar Manon van Tunen (Project Manager, IT) is nog steeds in opperbeste stemming.

Het lopen gaat je nog goed af?

Manon vertelt enthousiast: “Ja, ik vind het heel erg leuk. Samen met een vriendin loop ik voor de eerste keer mee en het gaat mij tot dusver goed af. Ik heb zelf zo rond de 280 kilometer getraind. De sfeer is fantastisch. Het is echt een groot feestje. Vandaag heeft de kleur roze de overhand. Wij hebben ook roze kettingen gekocht.”

De sfeer is fantastisch. Het is echt een groot feestje.

Manon van Tunen, Project Manager, IT

Maar van blaren heb je geen last?

“Nee, al heb ik ook wel zo mijn momentjes dat ik denk…aii, maar dat zijn dan gewoon vermoeide voeten. Voordat we vandaag in Wijchen aankwamen, liepen we op een dijk en dan voel je het wel.”

Rust je na de kilometers goed uit?

“We worden prima verzorgd, zelfs door een collega. Collega Karin Hofman woont in Beuningen en daar overnachten we deze week. Gisteren zaten we bijvoorbeeld heerlijk met onze voeten in een bak met ijswater. Het is ook leuk om elkaar zo op deze manier beter te leren kennen.”

Terwijl wij haar spreken heeft ze nog zes kilometer te gaan en schalt de muziek diverse malen op de achtergrond mee. Ze zegt: “De muziek en de gezelligheid sleept iedereen er doorheen. Ook in de Liander verzorgingspost kun je echt even pauze nemen en we stoppen altijd even als we bekenden tegenkomen. Het is zo’n enorme belevenis. Ik kan het zeker iedereen aanraden. In Heemstede, waar ik woon, leeft het veel minder. Maar ik heb nu zeker als missie om mijn andere vriendin over te halen om volgend jaar ook mee te lopen.”

Morgen krijg je minder dijken, maar meer heuvels.

Ze lacht en roept: “Daar heb ik juist zin in. Ik wil altijd nog eens de Zevenheuvelenloop doen, dus zo kan ik er lekker in komen.

Meer over de Nijmeegse vierdaagse? Lees de andere verhalen van onze collega's

Marie1
16 juli 2019 Nieuws

Vier dagen lang lopen. Vandaag lopen we mee met: Marie-José

Vanmorgen vroeg stonden zo'n 273 collega's startklaar voor de 1e dag van de Nijmeegse Vierdaagse.…
Lees verder
17 juli 2019 Nieuws

Dag 3/4 - vandaag lopen we mee met: Thijs

Vandaag had de etappe een schitterend decor van groene heuvels. Maar Groesbeek zou Thijs Hubbers,…
Lees verder
19 juli 2019 Nieuws

Dag 4/4 - vandaag lopen we mee met: Harry

De dag van de intocht komt voor honderden collega’s nu dan eindelijk in zicht. Wie…
Lees verder