Solliciteren is bij ons gewoon mogelijk. We ontmoeten je graag online.

Meer informatie

Studeren of werken? Waarom niet allebei?

Wat dacht je van een baan als projectleider, engineer, werkvoorbereider of ontwerper? Klinkt goed he? Combineer school met werk en wordt een technische specialist binnen 2 jaar. Als operational network trainee bij Alliander maak je het mogelijk. Je krijgt hier alle kans om een vak te leren en tegelijkertijd je diploma te halen aan de HAN (Hogeschool Arnhem-Nijmegen)

Wat houdt het in?

Jij als scholier hebt de toekomst in jouw handen, je kunt bijdragen aan oplossingen voor een beter klimaat en een duurzamere wereld. Juist door voor een technische hogere beroepsopleiding te kiezen. De opleiding kun je volgen bij de HAN (Hogeschool Arnhem-Nijmegen). Het mooie is dat je deze opleiding ook kunt volgen in combinatie met een echte baan. Je werkt dan dus direct aan het belangrijkste vraagstuk waar wij als bedrijf mee te maken hebben: de energietransitie. Je komt te werken bij Liander (onderdeel van Alliander), één van de regionale netbeheerders van gas en elektriciteit. We staan als Alliander voor de grootste uitdaging ooit en kunnen jouw hulp daar goed bij gebruiken.

Hoe ziet dat programma er uit?


Je ziet het helemaal zitten om de duurzame energievoorziening van Alliander klaar te maken voor de toekomst. Alleen van het idee dat je 4 jaar lang in de schoolbanken zit krijg je de kriebels. Daarom past deze vacature als operational network trainee perfect bij je.

De eerste 2 jaar volg je een de hbo-opleiding Associate degree Elektrotechniek/Energietechniek aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen. In die periode werk je 3 dagen bij Alliander en de overige 2 dagen GA je aan de slag met je opleiding (1 schooldag en ½ dag huiswerkbegeleiding. De andere ½ dag besteden we aan intervisie.) Huiswerk en tentamens? Daar plan je zelf een aantal uur per week voor. Na het halen van een erkend Ad-diploma is het aan jou of je ook nog een bachelor-diploma wilt halen. In deeltijd heb je die na nog eens 2 jaar studeren (en werken) ook in the pocket.

En wat heb je nodig om aan dit toffe programma mee te kunnen doen?

Van jou vragen we enthousiasme en inzet en een havo-diploma met een NT-profiel met wiskunde B of een mbo-diploma Elektrotechniek met wiskunde B. (Wiskunde B is écht een vereiste).

Heb je vragen? Chat dan met Wouter! Wil je gelijk solliciteren? Dan kan dat hier.

Hoe kan ik je verder helpen?

Heb je een vraag of wil je eens kennismaken? Je kan ons altijd e-mailen of een berichtje sturen via LinkedIn, maar je kan ons nu ook gewoon WhatsAppen.

Hey, ik ben Wouter.

Leuk dat je interesse hebt in Alliander!

Heb je een brandende vraag over ons? Dan kan je die ook via WhatsApp stellen als je dat prettig vindt.

Vraag het via WhatsApp

Bekijk hier de vacature