Word uitvoerder bij Alliander!

Wil jij Uitvoerder / Werkverantwoordelijke in de laag- en middenspanning worden? Dankzij onze betaalde bbl-opleiding, ben jij er na 2 jaar klaar voor. Jij blijft je ontwikkelen en wij betalen jouw salaris én opleiding. Je komt in dienst van ons bedrijfsonderdeel Liander, de grootste netbeheerder van Nederland.

Technische Bedrijfsschool 

Omdat we het ontzettend belangrijk vinden dat onze mensen goed worden opgeleid hebben we onze eigen Technische Bedrijfsschool. Zo zorgen we er ook voor dat jij je altijd kunt blijven ontwikkelen.

1 keer per jaar, in februari, start er een nieuwe opleidingsgroep voor uitvoerders. Meld jij je aan? 

Zij-instromers techniek opgelet!

Heb jij bij een technische vooropleiding op minimaal MBO niveau 4 en een geldig rijbewijs B? Beschik je bijvoorbeeld over een mbo niveau 4 diploma in de autotechniek of installatietechniek? Dan kan je als zij-instromer bij ons de opleiding tot uitvoerder/werkverantwoordelijke volgen. Wij betalen jouw opleiding en je komt direct bij ons in vaste dienst.

100 goede redenen

om bij Alliander te werken

bekijk ze allemaal

Betaalde opleiding tot Uitvoerder/Werkverantwoordelijke

Tijdens de opleiding ontwikkel jij je in 2 – 2,5 jaar tot zelfstandig uitvoerder / werkverantwoordelijke (WV) in de laag- en middenspanning. Je volgt bij het Deltion College de opleiding niveau 4, MBO Infratechnicus Elektrotechnicus diploma laag- en middenspanning.  

Je start je opleiding met het behalen diverse veiligheidscertificaten. Verder volg je theorielessen verzorgd door het ROC, waarna je binnen de Technische Bedrijfsschool praktijkmodules volgt die hierop aansluiten. Je bereidt échte werkzaamheden voor onder begeleiding van een ervaren uitvoerder/werkverantwoordelijke en gaat mee in de praktijk om deel te nemen aan de uitvoering van de door jou voorbereidde klus. Je leert door te doen en je leert van elkaar. Hierdoor doe je de kennis en ervaring op die nodig is om je nieuwe functie veilig uit te voeren.

Word ook uitvoerder

Zij werden uitvoerder bij Alliander

Man met helm Liander
18 juli 2022 Testimonial

Werken als uitvoerder: mogelijkheden, uitdaging en vrijheid

De afwisseling van de werkzaamheden in combinatie met de vele vrijheid en verantwoordelijkheid die je…
Lees verder
Uitvoerder worden bij Alliander
22 augustus 2022 Testimonial

Van technicus naar uitvoerder: het verhaal van Roy

Roy is zij-instromer. Met zijn behaalde diploma Elektrotechniek niveau 4 werd hij door Alliander opgeleid…
Lees verder
3 december 2020 Testimonial

"Het leukste is dat je mensen kan helpen"

Als uitvoerder bij Liander zorgt Frank de Wit, samen met zijn team van monteurs, ervoor…
Lees verder

Alliander maakt het net beter 

Wij zijn Alliander, een groep waarin verschillende bedrijven actief zijn waaronder Liander, Qirion en Kenter. Voor miljoenen Nederlanders ontwikkelen én beheren we het energienet. Dat is hard werken, zeker nu de energietransitie in volle gang is. We zijn dan ook blij dat we kunnen rekenen op de kennis en kunde van onze 7.000 vakmensen. Met elkaar bedenken en realiseren we technisch slimme oplossingen die het energienet klaarmaken voor de toekomst. 

Als zij-instromer kom je direct in dienst van ons bedrijfsonderdeel Liander, de grootste netbeheerder van Nederland. 

Word jij onze nieuwe collega? 

Werken bij Alliander betekent: 

  • Goede doorgroeimogelijkheden en arbeidsvoorwaarden 
  • Veel verantwoordelijkheid 
  • Leuke collega’s en leuk werk! 

Hoe kan ik je
verder helpen?

Heb je een vraag of wil je eens kennismaken? Je kan ons altijd e-mailen of een berichtje sturen via LinkedIn, maar je kan ons nu ook gewoon WhatsAppen.

Profielfoto van recruiter Jeroen
Vraag het via WhatsApp