Leren bij Alliander

Word elektromonteur bij Alliander!

Wil jij elektromonteur in de laag- en middenspanning worden? Met onze betaalde bbl-opleiding, ben jij er na 2,5 jaar klaar voor. Want wat je tijdens de opleiding leert, pas je meteen toe in de praktijk. Eerst op oefenvelden en daarna het échte werk. Altijd onder begeleiding van een ervaren collega, wel zo fijn. Jij ontwikkelt je tot monteur en wij betalen jouw salaris én opleiding. Hoe klinkt dat?

Technische Bedrijfsschool

Omdat we het ontzettend belangrijk vinden dat onze mensen goed worden opgeleid hebben we onze eigen Technische Bedrijfsschool. Zo zorgen we er ook voor dat jij je altijd kunt blijven ontwikkelen. In de afgelopen 10 jaar hebben wij zo ruim 500 monteurs opgeleid.

4 keer per jaar start er een nieuwe opleidingsgroep voor nieuwe monteurs. In januari, maart, mei en september. Meld jij je aan?

Zij-instromers techniek opgelet!

Heb jij bij voorkeur een technische vooropleiding en een geldig rijbewijs B? Beschik je bijvoorbeeld over een mbo niveau 2 of 3 diploma in de autotechniek of evenemententechniek? Dan kan je als zij-instromer bij ons de opleiding tot elektromonteur volgen. Wij betalen jouw opleiding en je komt direct bij ons in dienst. Heb je geen technische achtergrond? Contact ons dan voor de mogelijkheden.

Bekijk de vacature en solliciteer!

Solliciteer direct
Zij-instromers techniek

Ook monteur worden? Meld je aan!

Alliander maakt het net beter

Wij zijn Alliander, een groep waarin verschillende bedrijven actief zijn waaronder Liander en Qirion. Voor miljoenen Nederlanders ontwikkelen én beheren we het energienet. Dat is hard werken, zeker nu de energietransitie in volle gang is. We zijn dan ook blij dat we kunnen rekenen op de kennis en kunde van onze 7.000 vakmensen. Met elkaar bedenken en realiseren we technisch slimme oplossingen die het energienet klaarmaken voor de toekomst.

Als zij-instromer kom je direct in dienst van ons bedrijfsonderdeel Liander, de grootste netbeheerder van Nederland.

Word jij onze nieuwe collega?

Werken bij Alliander betekent:

  • Goede doorgroeimogelijkheden en arbeidsvoorwaarden
  • Veel verantwoordelijkheid
  • Leuke collega’s en leuk werk!

Hoe kan ik je
verder helpen?

Heb je een vraag of wil je eens kennismaken? Je kan ons altijd e-mailen of een berichtje sturen via LinkedIn, maar je kan ons nu ook gewoon WhatsAppen.

Profielfoto van recruiter Cynthia
Vraag het via WhatsApp