Investeren in een duurzame carrière als financieel trainee

Hoe kan een autobedrijf de energierekening verlagen? Wat is het rendement van investeren in een duurzame woonwijk? Welke financieringskeuzes moeten we vandaag maken voor het energienetwerk in 2035? Als financieel trainee geef jij het antwoord!

Financieel traineeship

Heb jij jouw wo-studie in Finance of Economie (bijna) afgerond? Dan is het financieel traineeship bij Alliander misschien iets voor jou. In dit programma, dat minimaal 1,5 en maximaal 2 jaar duurt, leer je het economische model achter ons werk kennen.

Zo groei je snel door naar een functie als (senior) business analist of business controller.

Opdrachten

Tijdens je traineeship doe je minimaal 2 en maximaal 4 opdrachten. De inhoud en duur daarvan mag je zelf bepalen. Al moet je het natuurlijk wel even afstemmen met je interne opdrachtgevers.

Bereken bijvoorbeeld wat het kost om een nieuwe elektriciteitskabel naar Vlieland te leggen. Of analyseer de kosten voor de aanschaf van een nieuw IT-systeem.

Vast contract met volop groei

Als financieel trainee krijg je gelijk een vast contract en een goed salaris. Je zit gelukkig niet vast op één plek, want in korte tijd laten we je alle hoeken van het bedrijf zien. Je leert ‘on the job’ en wordt in jouw ontwikkelplan begeleid door je opdrachtgever, een mentor en een Young Talent Manager. In projecten, cases en intervisie werk je samen met een enthousiaste club trainees. En je volgt samen een opleidingsprogramma voor persoonlijke ontwikkeling.

Iets voor jou?

Geef jouw carrière direct een goede start met het financieel traineeship bij Alliander. Wat je nodig hebt om in aanmerking te komen, is:

 • een wo-studie, bijvoorbeeld in de richting Finance of Bedrijfseconomie;
 • 0 tot twee jaar fulltime werkervaring.

 

Slide 1 of 0

  Lees hier alles over het finance traineeship

  Hoe kan ik je verder helpen?

  Heb je een vraag of wil je eens kennismaken? Je kan ons altijd e-mailen of een berichtje sturen via LinkedIn, maar je kan ons nu ook gewoon WhatsAppen.

  Hey, ik ben Godelief.

  Leuk dat je interesse hebt in Alliander!

  Heb je een brandende vraag over ons? Dan kan je die ook via WhatsApp stellen als je dat prettig vindt.

  Vraag het via WhatsApp