Als IT trainee werk jij aan IT-oplossingen voor de energietransitie.

Werk jij mee aan het opleveren van een nieuw model dat elektrisch vervoer en de impact hiervan voorspelt? Of onderzoek jij de mogelijkheden van Augmented Reality? Als IT trainee bij Alliander zou dit zomaar jouw opdracht kunnen zijn. Maar je kunt ook juist meer leidinggevende rollen vervullen als consultant, scrum master of product owner.

IT traineeship

Het IT traineeship is de perfecte opvolging voor na je IT studie. Tijdens het traineeship voer je minimaal 2 tot maximaal 4 opdrachten uit. Tijdens het gehele traineeship ben jij vrij om je eigen opdrachten te kiezen. Dit zorgt ervoor dat jij het traineeship zo kan inrichten met opdrachten die jij het meest interessant vindt. Je krijgt alle ruimte binnen Alliander om jouw interesses en ambities binnen de verschillende afdelingen van Alliander te ontdekken.

Het traineeship geeft jou de tools om inhoudelijk door te leren, maar ook persoonlijk. Zo volg je tijdens je traineeship een persoonlijk ontwikkelprogramma bij De Baak. Je gaat samen met je traineegroep 1 dag om de 6 weken naar De Baak toe. Daarnaast vorm je met enkele mede-trainees een peergroup waarmee je regelmatig samenkomt om casussen die op werk hebben plaatsgevonden te bespreken en elkaar hierover feedback te geven. Dit avontuur doe je dus zeker niet alleen, maar je doet dit tegelijkertijd met 15 mede-trainees. Het traineeship duurt maximaal 2 jaar.

Vast contract met volop groei

Als IT trainee krijg je gelijk een vast contract en een salaris van € 2.921 (schaal 7) bruto per maand. Daarnaast heb jij een heel netwerk van mensen om je heen die jou helpen ontwikkelen, dit zijn in ieder geval je opdrachtgever, je mentor, de Young Talent Manager, je buddy en je peergroup. In je traineeship ontvang jij dus op veel verschillende manieren begeleiding!

Iets voor jou?

Wij werken graag met de beste collega’s. Daarom werven wij de beste starters voor ons traineeship. Wat je minimaal nodig hebt om in aanmerking te komen is:

  • Op de start van het traineeship een afgeronde wo studie.
  • 0 à 2 jaar fulltime werkervaring.
  • Vloeiende beheersing van het Nederlands, mondeling en schriftelijk.

Echt iets voor jou zo'n IT traineeship?

Hoe kan ik je verder helpen?

Heb je een vraag of wil je eens kennismaken? Je kan ons altijd e-mailen of een berichtje sturen via LinkedIn, maar je kan ons nu ook gewoon WhatsAppen.

Hey, ik ben Godelief.

Leuk dat je interesse hebt in Alliander!

Heb je een brandende vraag over ons? Dan kan je die ook via WhatsApp stellen als je dat prettig vindt.

Vraag het via WhatsApp

Slide 1 of 0