Een echte IT trainee denkt in enen, nullen en apps. Jij ook?

Hoe kan een gezin online het energieverbruik volgen? Hoe koppel je sensoren aan een bestaand elektriciteitsnet? Met welke app start je de wasmachine als de zon schijnt? Als IT trainee geef jij het antwoord.

IT traineeship

Heb jij jouw wo-studie met een IT-component (bijna) afgerond? Dan is het IT traineeship bij Alliander misschien iets voor jou. In dit traineeship, dat minimaal 1,5 en maximaal 2 jaar duurt, leer je dat digitalisering het antwoord is op de energievraagstukken van de toekomst. Met jouw kennis groei je snel door naar een functie als enterprise architect, informatiemanager of programmamanager.

Opdrachten

Tijdens je traineeship voer je minimaal 2 en maximaal 4 opdrachten uit Je bepaalt zelf de inhoud en de duur van de opdrachten, vanzelfsprekend in overleg en samenwerking met je interne opdrachtgevers. Ontwikkel bijvoorbeeld een geografisch informatiesysteem. Of schrijf mee aan het IT-organisatiebeleid. Je krijgt alle ruimte om jouw interesses en ambities te ontdekken.

Vast contract met volop groei

Als IT trainee krijg je gelijk een vast contract en een goed salaris. Je zit gelukkig niet vast op één plek, want in korte tijd laten we je alle hoeken van het bedrijf zien. Je leert ‘on the job’ en wordt in jouw ontwikkelplan begeleid door je opdrachtgever, een mentor en een Young Talent Manager. In projecten, cases en intervisie werk je samen met een enthousiaste club trainees. En je volgt samen een opleidingsprogramma voor persoonlijke ontwikkeling.

Iets voor jou?

Geef jouw carrière direct een goede start met het IT traineeship bij Alliander. Wat je nodig hebt om in aanmerking te komen, is:

  • een wo-studie met een informatie- of bedrijfskundige component
  • nul tot twee jaar fulltime werkervaring.

 

Echt iets voor jou zo'n IT traineeship?

Hoe kan ik je verder helpen?

Heb je een vraag of wil je eens kennismaken? Je kan ons altijd e-mailen of een berichtje sturen via LinkedIn, maar je kan ons nu ook gewoon WhatsAppen.

Hey, ik ben Godelief.

Leuk dat je interesse hebt in Alliander!

Heb je een brandende vraag over ons? Dan kan je die ook via WhatsApp stellen als je dat prettig vindt.

Vraag het via WhatsApp

Slide 1 of 0