Trainees

Als technisch trainee ontwerp je het energienet van de toekomst!

Als technisch trainee ben jij de aanjager van het digitaliseren van het nieuw geplande energienet in GIS en stelt hier ook een team voor samen. Jij werkt samen met Rijkswaterstaat en gemeentes om te onderzoeken of aquathermie kan bijdragen aan de verduurzaming van de warmtevoorziening, of jij koppelt onderstation metingen aan modelberekeningen om mogelijke fraude locaties op te sporen op basis van data.

Het technisch traineeship

Heb jij jouw technische hbo of wo studie (bijna) afgerond? Dan is het technisch traineeship bij Alliander iets voor jou. Tijdens het traineeship voer je minimaal 2 tot maximaal 4 opdrachten uit. Tijdens het gehele traineeship ben jij vrij om je eigen opdrachten te kiezen. Dit zorgt ervoor dat jij het traineeship zo kan inrichten met opdrachten die jij het meest interessant vindt. Je krijgt alle ruimte binnen Alliander om jouw interesses en ambities binnen de verschillende afdelingen van Alliander te ontdekken.

Het traineeship geeft jou de tools om inhoudelijk door te leren, maar ook persoonlijk. Zo volg je tijdens je traineeship een persoonlijk ontwikkelprogramma bij De Baak. Je gaat samen met je traineegroep 1 dag om de 6 weken naar De Baak toe. Daarnaast vorm je met enkele mede-trainees een peergroup waarmee je regelmatig samenkomt om casussen die op werk hebben plaatsgevonden te bespreken en elkaar hierover feedback te geven. Dit avontuur doe je dus zeker niet alleen, maar je doet dit tegelijkertijd met 15 mede-trainees. Het traineeship duurt maximaal 2 jaar.

Vast contract met volop groei

Als technisch trainee krijg je gelijk een vast contract en een salaris van tot € 2.921 (schaal 7) bruto per maand. Daarnaast heb jij een heel netwerk van mensen om je heen die jou helpen ontwikkelen, dit zijn in ieder geval je opdrachtgever, je mentor, de Young Talent Manager, je buddy en je peergroup. In je traineeship ontvang jij dus op veel verschillende manieren begeleiding!

Iets voor jou?

Wij werken graag met de beste collega’s. Daarom werven wij de beste starters voor ons traineeship. Wat je minimaal nodig hebt om in aanmerking te komen is:

  • Op de start van het traineeship een afgeronde hbo of wo studie.
  • 0 à 2 jaar fulltime werkervaring.
  • Vloeiende beheersing van het Nederlands, mondeling en schriftelijk.

 

Is dit technisch traineeship echt wat voor jou?

Hoe kan ik je verder helpen?

Heb je een vraag of wil je eens kennismaken? Je kan ons altijd e-mailen of een berichtje sturen via LinkedIn, maar je kan ons nu ook gewoon WhatsAppen.

Hey, ik ben Godelief.

Leuk dat je interesse hebt in Alliander!

Heb je een brandende vraag over ons? Dan kan je die ook via WhatsApp stellen als je dat prettig vindt.

Vraag het via WhatsApp

Slide 1 of 0
Young Talent
Freek Janssen,
Tijdens mijn introductie sprak ik persoonlijk met de directie, ging ik een dagje mee met een monteur en ging op pad met mijn mede-trainees, superveelzijdig!