Investeren in een duurzame carrière als financieel trainee

In het eerste jaar van het traineeship vervul je twee opdrachten binnen de afdelingen Corporate Reporting & Planning en Financial Control. Vanaf het eerste moment ga je werken met de jaarrekening en de maand- of kwartaalrapportages. Zo leer je al direct de gehele financiële organisatie van Alliander kennen. In je tweede jaar kan je opdrachten binnen óf buiten financiën kiezen. Die keus is helemaal aan jou.

Financieel traineeship

Heb jij jouw wo studie in Finance of Economie (bijna) afgerond? Dan is het financieel traineeship bij Alliander misschien iets voor jou. Tijdens het traineeship voer je minimaal 3 tot maximaal 4 opdrachten uit.

Het traineeship geeft jou de tools om inhoudelijk door te leren, maar ook persoonlijk. Zo volg je tijdens je traineeship een persoonlijk ontwikkelprogramma bij De Baak. Je gaat samen met je traineegroep 1 dag om de 6 weken naar De Baak toe. Daarnaast vorm je met enkele mede-trainees een peergroup waarmee je regelmatig samenkomt om casussen die op werk hebben plaatsgevonden te bespreken en elkaar hierover feedback te geven. Dit avontuur doe je dus zeker niet alleen, maar je doet dit tegelijkertijd met 15 mede-trainees. Het traineeship duurt maximaal 2 jaar.

Vast contract met volop groei

Als financieel trainee krijg je gelijk een vast contract en een salaris van €3.101 ,- (schaal 7) bruto per maand. Daarnaast heb jij een heel netwerk van mensen om je heen die jou helpen ontwikkelen, dit zijn in ieder geval je opdrachtgever, je mentor, de Young Talent Manager, je buddy en je peergroup. In je traineeship ontvang jij dus op veel verschillende manieren begeleiding!

Alliander maakt het net beter

Wij werken graag met de beste collega’s. Daarom werven wij de beste starters voor ons traineeship. Wat je minimaal nodig hebt om in aanmerking te komen is:

  • Op de start van het traineeship een afgeronde wo studie.
  • 0 à 2 jaar fulltime werkervaring.
  • Vloeiende beheersing van het Nederlands, mondeling en schriftelijk.

Slide 1 of 0

Lees hier alles over het finance traineeship

Hoe kan ik je
verder helpen?

Heb je een vraag of wil je eens kennismaken? Je kan ons altijd e-mailen of een berichtje sturen via LinkedIn, maar je kan ons nu ook gewoon WhatsAppen.

Profielfoto van recruiter Carlijn
Vraag het via WhatsApp