Werken bij Kenter

Kenter laat energie werken. Dat doen we met innovatieve meetdiensten en betrouwbare energievoorzieningen voor grootzakelijke klanten. We helpen onze klanten in het verduurzamen en realiseren een betrouwbare aansluiting op het energienet. Dit doen we door continu te innoveren, verbeteren en samen te werken. Met plezier!

Dat plezier vind je terug binnen alle onderdelen van Kenter. We hebben respect voor elkaar en werken graag samen. We tonen lef en ondernemerschap door de klant altijd weer te blijven verbazen. Hierbij geven we je veel verantwoordelijkheid en vertrouwen. Je wordt gestimuleerd om jezelf continu te blijven ontwikkelen. Kenter is een jonge en groeiende organisatie binnen Alliander.

Bij Kenter werk je binnen de commerciële tak van Alliander

Kenter opereert binnen een vrije markt. Dat betekent dat we door heel Nederland oplossingen realiseren en niet gebonden zijn aan een regio. We zetten de klant altijd op nummer één en investeren in duurzame relaties. In de praktijk betekent dit veel afwisseling en uitdaging!

Ondanks dat je als monteur veel zelfstandigheid hebt, kom je bij Kenter echt in een warm bad terecht.

Michael, Monteur

Om een oplossing te vinden voor de energievraagstukken van vandaag en morgen, investeren we veel. In technologie, en vooral in onze mensen. Enerzijds door een goede beloning met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Anderzijds door opleidingsmogelijkheden te bieden, waarmee jij het beste uit jezelf – en daarmee ons bedrijf – kunt halen.

Bekijk hier onze vacatures!