Qirion hoog in hoogspanningsmast

Werken bij Qirion

Qirion is expert in veranderende energienetten. Wij onderhouden het hoog- en middenspanningsnet in een deel van Nederland en creëren duurzame en innovatieve oplossingen voor nieuwe en bestaande energienetten. Qirion is onderdeel van Alliander, de holding waar ook Liander en New Business onder vallen.

“Ik ben er trots op dat ik onderdeel ben van een organisatie die bijdraagt aan een betrouwbaar energienet”

Bob, Hoogspanningstechnicus

Bij Qirion werk je aan de energie van de toekomst

Wij zoeken mensen die het leuk vinden om nieuwe technologie te omarmen en ermee te experimenteren. Heb jij het in je om ons team te versterken?

Qirion is hét kenniscentrum van netwerkbedrijf Alliander

Wij helpen klanten met oplossingen voor hun complexe energievraagstukken. Bijvoorbeeld bij de ontwikkeling van intelligente netten, het aansluiten van windparken op zee of het ontwerpen van reinigingsinstallaties voor biogas. Met ons team kunnen we een totaaloplossing bieden: van consultancy tot ontwerp en onderhoud.

Een baan die er toe doet

Om een oplossing te vinden voor de energievraagstukken van vandaag en morgen, investeren we veel. In technologie, en vooral in onze mensen. Enerzijds door een goede beloning met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Anderzijds door opleidingsmogelijkheden te bieden, waarmee jij het beste uit jezelf – en daarmee ons bedrijf – kunt halen.

Onze professionals werken aan uitdagende projecten. Hoe zij het net beter maken? Diepgang in hun vak én een baan die er toe doet in de maatschappij.

Volop keuze in trainingen en opleidingen

Nieuwe techniek en digitalisering ontwikkelen zich razendsnel. Daarom krijg je alle ruimte om je kennis up-to-date te houden. We hebben een eigen opleidingscentrum waar je ruime keuze hebt in technische trainingen die je kunt volgen. We werken samen met gerenommeerde opleidingsinstituten.

Maak het net beter en geef vorm aan de energietoekomst van Nederland. We maken bij Qirion graag kennis met je. ?

Ga aan de slag bij Qirion