Waarom werken als engineer bij Alliander?

  • Goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Werken aan het energienet van de toekomst
  • Veel doorgroeimogelijkheden
  • Verantwoordelijke baan met veel vrijheid

Onze engineers werken aan complexe elektra projecten. Wil jij dat ook? Bekijk dan hier al onze engineer vacatures.

Van begin tot eind betrokken

Plannen, overleggen, voorbereiden en het overzicht bewaren: als engineer ben je van begin tot eind bij een project betrokken. Het werk is heel afwisselend. Je bereidt de werkzaamheden voor en gaat met verschillende partijen aan tafel. Dat kan de gemeente zijn, de provincie, de klant of bewoners.

Tijdens het project schakel je veel met de uitvoerder en ga je langs ga om te kijken of alles volgens plan verloopt. Alleen buiten zie je of wat jij het bedacht in de praktijk ook zo werkt. Bovendien leer je veel van het contact met de monteurs. En je kunt snel problemen oplossen, wanneer er bijvoorbeeld tegelijkertijd werkzaamheden plaatsvinden. Zo maak jij het net beter.

Werken in een team

Je werkt in een team van projectmanagers, uitvoerders en een projectcoördinator samen aan complexe elektra projecten. De projecten zijn heel divers. Wanneer een bedrijf overgaat op een volledig elektrisch wagenpark bijvoorbeeld, werk jij aan de uitbreiding van de capaciteit van hun aansluiting. Andere werkzaamheden hebben te maken met het hoofdnet elektra zoals het leggen, verplaatsen of verwijderen van laag- of middenspanningskabels of het plaatsen van nieuwe transformator stations.

Slide 1 of 0

Bijdragen aan de energietransitie

Jouw werk draait om het zorgen voor een betrouwbare, betaalbare en bereikbare energievoorziening voor iedereen. Jouw werk draagt bij aan de energietransitie in Nederland.

Alliander maakt het net beter

Werken bij Alliander betekent:

Vacatures voor engineer bij Alliander

Past onze cultuur bij jouw wensen?

Natuurlijk zijn je skills en ervaring belangrijk, maar je persoonlijkheid zeker ook. En je drijfveren natuurlijk. Wil je weten of je bij onze cultuur en waarden past? Doe de test en kom er snel achter!

Engineer met gele jas en witte helm met bouwplan

Hoe kan ik je
verder helpen?

Heb je een vraag of wil je eens kennismaken? Je kan ons altijd e-mailen of een berichtje sturen via LinkedIn, maar je kan ons nu ook gewoon WhatsAppen.

Profielfoto van recruiter Evelien
Vraag het via WhatsApp