Werken bij Liander

Netwerkbeheerder Liander zorgt ervoor dat de huizen warm zijn en de lichten branden. De 3.000 collega’s leiden de dagelijkse distributie van gas en elektra over onze netten in goede banen. Als werkgever bieden ze jou de ruimte om te ontwikkelen en groeien.

Over Liander

Liander is actief in zes regio’s in Nederland. In deze gebieden maken zij het mogelijk dat miljoenen mensen en bedrijven gas en stroom krijgen. Veiligheid en zorgvuldigheid zijn hierbij erg belangrijk. Het werk brengt vaak uitdagingen met zich mee, maar levert ook een hoop mooie verhalen op.

Dit is Liander

Mijn team zorgt ervoor dat mensen in Nederland er warmpjes bijzitten

Jantine Visser, Teamleider Liander

Een baan met impact

Energie is van groot belang voor onze samenleving. Energie maakt wonen, werken en reizen mogelijk. Zonder energie kunnen we onze huizen niet verwarmen, koken,  communiceren, het verkeer veilig houden of treinen laten rijden. Zonder energie staat alles stil. En de vraag naar energie blijft maar groeien. Nieuwe woonwijken, meer elektrisch auto’s, zonnepanelen en windparken. De energietransitie is in volle gang. En daar hebben we jou hard bij nodig.

Slide 1 of 0

Trainingen en opleidingen

Doorgroeien, nieuwe vaardigheden leren of omscholing. Bij Liander is er ruimte voor jouw energie. We hebben een eigen opleidingscentrum waar je ruime keuze hebt in technische trainingen die je kunt volgen en we werken samen met gerenommeerde opleidingsinstituten.

Zet jouw talent in en geef vorm aan de energietoekomst van Nederland.

Kom werken bij Liander