Leren bij Alliander

Blijven leren bij Alliander

De wereld om ons heen verandert sneller dan ooit. Continue ontwikkeling van kennis en vaardigheden is daarom nog nooit zo belangrijk geweest. Bij Alliander helpen we je het beste uit jezelf te halen zodat je met veel plezier je werk kunt (blijven) doen. Lees hier meer over de opleidingsmogelijkheden.

Alliander Technische Bedrijfsschool

Alliander heeft een Technische Bedrijfsschool met vestigingen in Haarlem, Duiven en Leeuwarden. Het is dé plek waar nieuwkomers, bestaande medewerkers en specialisten hun vakkennis opdoen en hun technische kwaliteiten verder ontwikkelen. De technische bedrijfsschool verzorgt de beroepsopleiding, technische- en veiligheidstrainingen voor alle medewerkers van Alliander op mbo-, hbo- en wo-niveau.

Veiligheid

Veiligheid staat in alles wat wij doen op nummer één. Daarom verzorgt de Alliander Technische Bedrijfsschool naast deze vakopleidingen ook alle veiligheidsopleidingen en examens.

Ontwikkelaanbod

Alliander maakt het net beter. Daarvoor werken we samen met de beste opleiders van Nederland. Je kunt kiezen uit een breed aanbod aan trainingen, workshops, opleidingen, studieboeken, webinars en E-learningmodules.

Daarnaast organiseert Alliander maatwerkprogramma’s voor specifieke doelgroepen. Enkele programma’s die wij de afgelopen jaren hebben aangeboden zijn:

  • Technische leerlijn voor leidinggevenden
  • Specialistenprogramma voor technisch specialisten
  • Ontwikkelklas voor uitvoerende medewerkers die zichzelf persoonlijk willen ontwikkelen

Alliander Learning & Development

In deze dynamische wereld is het belangrijk dat je wordt uitgedaagd in je werk, nu en in de toekomst. Daarom sluit Alliander aan bij de laatste ontwikkelingen op het gebied van leren. Alliander Learning & Development is hét expertisecentrum op het gebied van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.

Dit betekent binnen Alliander het volgende:

  • Leren en werken gaan gelijk op
  • Leren doen we individueel én samen: vanuit co-creatie en samenwerking
  • Leren draagt bij aan de bedrijfsdoelstellingen en prestatieverbetering
  • Leren gaat steeds meer gebruik maken van de nieuwste ontwikkelingen zoals Virtual Reality

Kortom, wij helpen jou om, vanuit de nieuwste inzichten en nieuwste digitale ontwikkelingen, doorlopend te werken aan persoonlijke ontwikkeling, leiderschapsontwikkeling of nieuwe carrièrekansen: op ieder niveau en binnen elke functie.

Traineeship bij Alliander

Voor onze trainees hebben we een aangepast ontwikkelpad. Hier besteden we volop aandacht aan techniek maar ook aan je persoonlijke ontwikkeling, coaching en intervisie. Lees hier meer over de mogelijkheden binnen onze traineeships.

IT trainees bij scrumboard met post-its

Hoe kan ik je
verder helpen?

Heb je een vraag of wil je eens kennismaken? Je kan ons altijd e-mailen of een berichtje sturen via LinkedIn, maar je kan ons nu ook gewoon WhatsAppen.

Profielfoto van recruiter Cynthia
Vraag het via WhatsApp