Word uitvoerder bij Alliander!

Wil jij uitvoerder/werkverantwoordelijke in de laag- en middenspanning worden? Dankzij ons betaalde omscholingstraject, ben jij er na 2 jaar klaar voor. Jij blijft je ontwikkelen en wij betalen jouw salaris én opleiding. Je komt in dienst van ons bedrijfsonderdeel Liander, de grootste netbeheerder van Nederland.

Technische Bedrijfsschool 

Omdat we het ontzettend belangrijk vinden dat onze mensen goed worden opgeleid hebben we onze eigen Technische Bedrijfsschool. Zo zorgen we er ook voor dat jij je altijd kunt blijven ontwikkelen.

In maart start er een nieuwe opleidingsgroep voor uitvoerders. Meld jij je aan? 

Word jij onze nieuwe collega?

Je laten omscholen tot uitvoerder bij Alliander betekent:

  • Goede arbeidsvoorwaarden én een auto
  • Wij betalen de opleiding en een aantrekkelijk salaris
  • Veel verantwoordelijkheid
  • Specialist worden op gebied van veiligheid en kwalteit

Zij-instromers opgelet!

Wil jij binnen en buiten werken én in je eigen regio? Heb jij affiniteit met techniek? En een vooropleiding op minimaal mbo niveau 4? Bijvoorbeeld in de auto- of installatietechniek?

Dan kun je als zij-instromer bij ons de opleiding tot uitvoerder/werkverantwoordelijke volgen. Wij betalen jouw opleiding en je komt direct bij ons in vaste dienst.

Als uitvoerder ben je specialist op het gebied van kwaliteit en veiligheid, zowel voor het energienet als je collega’s. Je hebt verantwoordelijk werk en een belangrijke rol in de energietransitie. Maar ook heb je als uitvoerder een mooi toekomstperspectief!

100 goede redenen

Om als uitvoerder bij Alliander te werken

bekijk ze allemaal

Betaalde opleiding tot uitvoerder/werkverantwoordelijke

Tijdens de opleiding ontwikkel jij je in 2 – 2,5 jaar tot zelfstandig uitvoerder / werkverantwoordelijke (WV) in de laag- en middenspanning. Je volgt bij het Deltion College de opleiding mbo niveau 4, Infratechnicus Elektrotechniek laag- en middenspanning.  

Je start je opleiding met het behalen diverse veiligheidscertificaten. Verder volg je theorielessen verzorgd door het ROC, waarna je binnen de Technische Bedrijfsschool praktijkmodules volgt die hierop aansluiten. Je bereidt échte werkzaamheden voor onder begeleiding van een ervaren uitvoerder/werkverantwoordelijke en gaat mee in de praktijk om deel te nemen aan de uitvoering van de door jou voorbereidde klus. Je leert door te doen en je leert van elkaar. Hierdoor doe je de kennis en ervaring op die nodig is om je nieuwe functie veilig uit te voeren.

Wil jij meer informatie? Bekijk dan nu de webinar voor aankomend uitvoerders, in de video hieronder.

Word uitvoerder in jouw regio!

Zij werden uitvoerder bij Alliander

Man met helm Liander
18 juli 2022 Testimonial

Werken als uitvoerder: mogelijkheden, uitdaging en vrijheid

De afwisseling van de werkzaamheden in combinatie met de vele vrijheid en verantwoordelijkheid die je…
Lees verder
Uitvoerder worden bij Alliander
22 augustus 2022 Testimonial

Van technicus naar uitvoerder: het verhaal van Roy

Roy is zij-instromer. Met zijn behaalde diploma Elektrotechniek niveau 4 werd hij door Alliander opgeleid…
Lees verder
3 december 2020 Testimonial

"Het leukste is dat je mensen kan helpen"

Als uitvoerder bij Liander zorgt Frank de Wit, samen met zijn team van monteurs, ervoor…
Lees verder

Alliander maakt het net beter 

Wij zijn Alliander, een groep waarin verschillende bedrijven actief zijn waaronder Liander en Qirion. Voor miljoenen Nederlanders ontwikkelen én beheren we het energienet. Dat is hard werken, zeker nu de energietransitie in volle gang is. We zijn dan ook blij dat we kunnen rekenen op de kennis en kunde van onze 7.000 vakmensen. Met elkaar bedenken en realiseren we technisch slimme oplossingen die het energienet klaarmaken voor de toekomst. 

Als zij-instromer ga je werken voor  ons bedrijfsonderdeel Liander, de grootste netbeheerder van Nederland. 

Hoe kan ik je
verder helpen?

Heb je een vraag of wil je eens kennismaken? Je kan ons altijd e-mailen of een berichtje sturen via LinkedIn, maar je kan ons nu ook gewoon WhatsAppen.

Profielfoto van recruiter Jeroen
Vraag het via WhatsApp