Studeren of werken? Waarom niet allebei?

Wat dacht je van een baan als engineer? Klinkt goed he? Combineer school met werk en word technisch specialist binnen 2 jaar. Als Operational Network Trainee bij Alliander is het mogelijk.

Je krijgt hier alle kans om een vak te leren en tegelijkertijd je diploma te halen aan de HAN (Hogeschool Arnhem-Nijmegen).

Wat houdt het in?

Jij als scholier hebt de toekomst in jouw handen. Je kunt bijdragen aan oplossingen voor een beter klimaat en een duurzamere wereld, juist door voor een technische hogere beroepsopleiding te kiezen. De opleiding kun je volgen bij de HAN (Hogeschool Arnhem-Nijmegen). De lessen zijn zowel online als op locatie in Amsterdam of Arnhem, afhankelijk van je woonplaats.

Het mooie is dat je deze opleiding ook kunt volgen in combinatie met een echte baan. Je werkt dan dus direct aan het belangrijkste vraagstuk waar wij als bedrijf mee te maken hebben: de energietransitie. Je komt te werken bij Liander (onderdeel van Alliander), één van de regionale netbeheerders van gas en elektriciteit. We staan als Alliander voor de grootste uitdaging ooit en kunnen jouw hulp daar goed bij gebruiken.

Hoe ziet de opleiding er uit?

Je ziet het helemaal zitten om de duurzame energievoorziening van Alliander klaar te maken voor de toekomst. Alleen van het idee dat je 4 jaar lang in de schoolbanken zit krijg je de kriebels. Daarom past deze vacature als operational network trainee perfect bij je.

De eerste twee jaar volg je een de hbo-opleiding Associate degree Elektrotechniek/Energietechniek aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen. In die periode werk je drie dagen bij Alliander en de overige twee dagen ga je aan de slag met je opleiding. Huiswerk en tentamens? Daar plan je zelf een aantal uur per week voor. Na het halen van een erkend Ad-diploma is het aan jou of je ook nog een bachelor-diploma wilt halen. In deeltijd heb je die na nog eens twee jaar studeren (en werken) ook in the pocket.

 

Bekijk de vacature

Wat heb je nodig?

En wat heb je nodig om aan dit toffe programma mee te kunnen doen?

Van jou vragen we enthousiasme en inzet en een havo-diploma met een NT-profiel met wiskunde B (Wiskunde B is écht een vereiste) of een mbo-diploma Elektrotechniek.

Heb je vragen? Chat dan met Wouter!

 

Solliciteer direct
Uitgelicht event
Open avond Operationeel Netwerk Programma (online)
7 december Online

Onze brochure

Lees alles nog gemakkelijk na in onze brochure

Kun je het gelijk even met je ouders bespreken!

Hoe kan ik je verder helpen?

Heb je een vraag of wil je eens kennismaken? Je kan ons altijd e-mailen of een berichtje sturen via LinkedIn, maar je kan ons nu ook gewoon WhatsAppen.

Hey, ik ben Wouter.

Leuk dat je interesse hebt in Alliander!

Heb je een brandende vraag over ons? Dan kan je die ook via WhatsApp stellen als je dat prettig vindt.

Vraag het via WhatsApp
Nieuws
De derde groep ONP’ers start: een nieuwe generatie engineers
Even voorstellen: wij zijn CONNEXT, de nieuwste generatie die door Alliander opgeleid wordt tot engineer. Met een frisse blik, een positieve brutaliteit en heel wat enthousiasme willen wij dit bedrijf…