Een PhD/PdEng onderzoek bij Alliander?

Alliander ondersteunt onderzoek dat bijdraagt aan een betrouwbare energielevering. Nu én in de toekomst. Geregeld hebben we hiervoor onderzoeksvragen uitstaan. Maar ook ontvangen we graag onderzoeksvragen van onderzoekers.

Onderzoeksmogelijkheden

Door professionals en kennis met elkaar te verbinden kan er sneller succesvol ingespeeld worden op technologische innovaties & inzichten die tot nieuwe doorbraken zullen leiden.

Onderzoeken binnen Alliander zijn er in verschillende vormen en maten. Er zijn stagetrajecten van enkele maanden tot meerjarige onderzoeken met meerdere promovendi. Het steunen van onderzoek is daarom vrijwel altijd maatwerk. We volgen hiervoor twee sporen:

  • Door het aanbieden van onderzoeken, waarbij de promovendi, post docs minimaal één dag fysiek aanwezig zijn op een Alliander-locatie;
  • Door het delen van niet-privacygevoelige data die in het onderzoek direct toepasbaar is.

Slide 1 of 0

Slide 1 of 0

Interesse?

Interesse in een van deze onderzoeksrichtingen of eigen ideeën? Stuur een e-mail naar researchcenter@alliander.com, we staan altijd open voor suggesties. Wil je in je mail duidelijk vermelden waar je naar op zoek bent en wat je wensen zijn? Dan kunnen we beter iets zoeken wat bij je past.

Niet op zoek naar een PhD of PdEng, maar naar een stageopdracht? Kijk dan bij onze stage- en afstudeeropdrachten van Alliander.