We hebben volop kansen voor studenten & starters. Wat past bij jou?

Bepaal zelf je toekomst

Klinkt interessant? Dat is mooi, want het kan bij Alliander. Een traineeship bij ons: zo maak jij het net beter. We geven jou als hbo of wo-afgestudeerde de kans om je talent volop te benutten binnen een van onze traineeships. Jouw ontwikkeling staat centraal. We zijn gestart met de werving voor de klas van 2024!

Een traineeship bij Alliander

Denk je na over een traineeship? Wij bieden je een uniek traineeship waarin je je opdrachten zelf bepaalt. Zo flexibel dat het programma minimaal 1,5 en maximaal 2 jaar duurt, afhankelijk van jouw keuzes. Je geeft jouw carrière helemaal zelf vorm.

Je start in een traineeklas met 16 mede-trainees en samen doorloop je het programma. Op die manier bouw je meteen een netwerk op, iets waar we sowieso goed in zijn bij Alliander. Je krijgt (technische) trainingen, een opleiding bij de Baak en een talent manager die je begeleidt tijdens je traineeship.

Dé sector van het moment

De energiesector is boeiend én booming! Want niet alleen wij praten over de energietransitie en duurzame inzet van energie, heel Nederland praat met ons mee. En dat maakt je werk bij Alliander extra spannend. Dus als je op zoek bent naar een beetje spanning in je werk dan zit je goed bij het meest energieke bedrijf van Nederland. Welkom bij Alliander!

Hebben we je interesse gewekt en wil je bij ons aan de slag? In oktober zijn er 16 ambitieuze kandidaten gestart. In 2024 hebben wij twee startmomenten, 1 april (vol) en 1 oktober. Wil je daar bij zijn? Halverwege februari starten we met de werving van de 1 oktober groep.

Onze trainees vloggen speciaal voor jou!

Werk mee aan het energienet van vandaag én morgen. Het traineeship geeft jouw carrière een vliegende start en laat je groeien in je persoonlijke ontwikkeling. In 2 jaar tijd werk jij toe naar een (technische) topfunctie.

Hoe kan ik je verder helpen?

Heb je een vraag of wil je eens kennismaken? Je kan ons altijd e-mailen of een berichtje sturen via LinkedIn, maar je kan ons nu ook gewoon WhatsAppen.

Profielfoto van recruiter Anouk
Vraag het via WhatsApp