Als management trainee zet jij jouw talenten in om de energietransitie te versnellen!

Als management trainee ben jij het aanspreekpunt voor jouw team elektromonteurs. Jij brengt verschillende marktpartijen bij elkaar voor de start van een pilot om marktwerking in de energiesector te faciliteren of jij bent betrokken bij de Netbeheerderszienswijze om aanbevelingen te doen voor bepaalde regio's. In het traineeship kun jij vanuit verschillende rollen jou leidinggevende kwaliteiten verder ontwikkelen.

Het management traineeship

Heb jij jouw hbo of wo studie (bijna) afgerond en al enige leidinggevende ervaring? Voorgaande leidinggevende ervaring kan bijvoorbeeld zijn: teamleider bij een supermarkt, bestuur van een vereniging gezeten of al een bijbaan gehad waar jij projecten leidt. Dan is het management traineeship bij Alliander misschien iets voor jou. Tijdens het traineeship voer je minimaal 3 tot maximaal 4 opdrachten uit. Tijdens het gehele traineeship ben jij vrij om je eigen opdrachten te kiezen. Dit zorgt ervoor dat jij het traineeship zo kan inrichten met opdrachten die jij het meest interessant vindt. Jij krijgt de kans jouw interesses en ambities binnen de verschillende afdelingen van Alliander te ontdekken.

Hier een greep uit de opdrachten waar je aan kunt denken: jij bent het aanspreekpunt voor jouw team elektromonteurs en voert ook met hen de voortgangsgesprekken over houding, gedrag en resultaat. Jij brengt verschillende marktpartijen bij elkaar voor de start van een pilot om marktwerking in de energiesector te faciliteren. Jij bent betrokken bij de Netbeheerderszienswijze om aanbevelingen te doen voor een regio voor een tijdige realiseerbare, ruimtelijke inpasbare en kostenefficiënte Regionale Energie Strategie. In het traineeship kun jij vanuit verschillende rollen jou leidinggevende kwaliteiten verder ontwikkelen.

Het traineeship geeft jou ook de tools om persoonlijk door te groeien. Zo volg je tijdens je traineeship een persoonlijk ontwikkelprogramma bij De Baak. Je gaat samen met je traineegroep 1 dag om de 6 weken naar De Baak toe. Daarnaast vorm je met enkele mede-trainees een peergroup waarmee je regelmatig samenkomt om casussen die op werk hebben plaatsgevonden te bespreken en elkaar hierover feedback te geven. Dit avontuur doe je dus zeker niet alleen, maar je doet dit tegelijkertijd met 15 mede-trainees. Het traineeship duurt maximaal 2 jaar.

Vast contract met volop groei

Als management trainee krijg je direct een vast contract en een salaris tot €3.376 (schaal 7) bruto per maand. Daarnaast heb jij een heel netwerk van mensen om je heen die jou helpen ontwikkelen, dit zijn in ieder geval je opdrachtgever, je mentor, de Young Talent Manager, je buddy en je peergroup. In je traineeship ontvang jij dus op veel verschillende manieren begeleiding!

Alliander maakt het net beter

Wij werken graag met de beste collega’s. Daarom werven wij de beste starters voor ons traineeship. Wat je minimaal nodig hebt om in aanmerking te komen is:

  • Op de start van het traineeship een afgeronde hbo of wo studie.
  • Maximaal 2 jaar werkervaring.
  • Vloeiende beheersing van het Nederlands, mondeling en schriftelijk.

Het Management traineeship (hbo) voor 2024 zit vol, de werving voor 2025 start deze zomer

Het Management traineeship (wo) voor 2024 zit vol, de werving voor 2025 start deze zomer

Hoe kan ik je verder helpen?

Heb je een vraag of wil je eens kennismaken? Je kan ons altijd e-mailen of een berichtje sturen via LinkedIn, maar je kan ons nu ook gewoon WhatsAppen.

Profielfoto van recruiter Anouk
Vraag het via WhatsApp