Nicole is projectleider bij Liander

‘Samen met mijn team maak ik het net klaar voor de toekomst

Nicole - Projectmanager

Van opdracht tot oplevering. Als projectmanager is Nicole verantwoordelijk voor het gehele verloop van een project. Wat ze daar het allermooiste aan vindt? Dat geen dag hetzelfde is!

“Als projectmanager ben ik de spil tussen verschillende partijen. Ik voer gesprekken met klanten, gemeenten, aannemers en met stakeholders. Daarnaast monitor ik het project van opdracht tot oplevering. Ook bij moeilijke vraagstukken ben ik aan zet en ga ik op zoek naar een passende oplossing.”

#69 Binnen én buiten werken

“Het mooie aan mijn werk is dat geen enkele dag hetzelfde is. Ik heb gesprekken op kantoor, maar ook buiten op de locatie. Ik hou me bezig met projecten voorbereiden, maak planningen, los problemen op en bekijk hoe de uitvoering verloopt. Ik hou het project in de gaten tot het uiteindelijk wordt opgeleverd. En daarna evalueer ik samen met de betrokken partijen hoe het is gegaan.”

#94 Werken aan het energienet van de toekomst

“Als projectmanager werk je aan verschillende projecten tegelijkertijd. De inhoud van de projecten is in de loop van de jaren veranderd. Waar ik eerder vooral veel grootverbruikers aansloot, ben ik nu meer bezig om het net te versterken en klaar te maken voor de toekomst. Het is een zeer afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid. Met het team kijken we verder dan de opdracht. Zijn er in die regio nog meer knelpunten? Kunnen we de werkzaamheden combineren en zo meer impact maken?”

#10 Geen werknemer, maar een collega

“Liander is een fijne werkgever. Je krijgt hier de juiste ruimte om je te ontwikkelen in je functie. Daarnaast is het een mensgerichte organisatie. Je bent geen werknemer, maar een collega. Mijn mening doet er toe en daar wordt naar geluisterd. Dat is een van de redenen waarom ik hier nog steeds werk.”

Bekijk meer verhalen

5 juni 2023 Testimonial

“De dingen die niet volgens planning gaan, maken het werk leuk”

3 jaar geleden kwam ze bij Liander werken als engineer. Nu is Daniëlle Feldkamp-Homborg projectmanager…
Lees verder
Projectmanager aan het werk voor Liander
4 januari 2022 Testimonial

Werken in eigen regio als projectmanager

Als Projectmanager is Janne Gommers in Nijmegen verantwoordelijk voor de voorbereiding en realisatie van alle…
Lees verder
5 juni 2023 Testimonial

"Elke keer wanneer ik denk dat een case simpel is, komt er wat onverwachts"

Contact met klanten over de problemen in hun buurt, met de monteurs die haar voorbereide…
Lees verder

Hoe kan ik je verder helpen?

Heb je een vraag of wil je eens kennismaken? Je kan ons altijd e-mailen of een berichtje sturen via LinkedIn, maar je kan ons nu ook gewoon WhatsAppen.

Profielfoto van recruiter René
Vraag het via WhatsApp