Waarom werken als uitvoerder bij Alliander?

  • Aandacht voor jouw talent
  • Werken in de buitenlucht
  • Verantwoordelijke baan
  • Fijne arbeidsvoorwaarden

Als uitvoerder hou jij overzicht. Over de klus, over de collega’s en over het totale project. Kom jij bij ons werken als uitvoerder?

Wat doet een uitvoerder?

Je werk heel afwisselend. Je bereidt de klussen voor en zorgt dat de monteurs veilig hun werk kunnen doen. Daarvoor heb je contact met klanten, aannemers en collega’s. Je maakt de planning, stuurt je team aan en regelt materialen en afzettingen.

Mensen helpen

Als uitvoerder bij Alliander helpen jij en jouw team storingen aan het laag- en middenspanningsnet. Dat gaat van een storing aan de straatverlichting tot aan hele dorpen of wijken die zonder stroom zitten. Met jouw werk help je mensen.

Een wisselende werkplek

De meeste voorbereidingen doe je op kantoor, maar je bent ook verantwoordelijk voor veiligheid op de werkplek buiten. Je gaat daar dan ook regelmatig naar toe, omdat je zien of alles goed en veilig verloopt. Dat zorgt ook meteen voor een goede band met de collega’s buiten.

Alliander maakt het net beter

Werken bij Alliander betekent:

Slide 1 of 0

Vacatures voor uitvoerder bij Alliander

Uitvoerder bij werkzaamheden op landweg
Bekijk alle 343 vacatures

Hoe kan ik je
verder helpen?

Heb je een vraag of wil je eens kennismaken? Je kan ons altijd e-mailen of een berichtje sturen via LinkedIn, maar je kan ons nu ook gewoon WhatsAppen.

Profielfoto van recruiter Jeroen
Vraag het via WhatsApp