Solliciteren is bij ons gewoon mogelijk. We ontmoeten je graag online.

Meer informatie

Werken als stafmedewerker bij Alliander

Om onze strategie te realiseren, worden onze technici ondersteund door specialisten op alle andere vakgebieden. Je kunt hierbij denken aan Finance, Communicatie & Marketing, HR en Inkoop. Je hoeft dus niet perse in de techniek te werken om toch een bijdrage te kunnen leveren aan onze indrukwekkende projecten. De meeste collega's in een staffunctie werken in onze prachtige circulaire kantoren in Arnhem en Duiven.
Bekijk alle 27 vacatures

Communicatie

De buitenwereld op de hoogte houden

Strakke communicatie met klanten en zakelijke partners is voor een modern netwerkbedrijf essentieel. Of het nu gaat om B2B of B2C. In de toekomst vraagt nieuwe, duurzame energie om samenwerking met alle stakeholders. Als communicatie- of salesprofessional bij Alliander werk je iedere dag aan consistente merkpositionering en relatiebeheer. En natuurlijk zet je moderne communicatiemiddelen in om je doelen te bereiken.

Inkoop

Samenwerken vraagt om helderheid

Aanbestedingen, gunningscriteria, offertetrajecten en onderhandelingen, allemaal zaken waar onze afdeling Inkoop zich mee bezighoudt. Onze inkopers zijn verantwoordelijk voor de selectie en contractering van ‘preferred suppliers’, bedrijven die producten en diensten mogen leveren aan ons bedrijf. Welke kansen zie jij voor contract- en leveranciersmanagement in de energiebranche?

Lees ook het interview met Sofie Joore de wereld van inkoop

Servicemedewerker

Support

Een 10 voor service

Uitmuntende service, dat vind jij belangrijk. Daarom past een baan als management assistente of als medewerker bij de klantenservice goed bij je. Je wilt iedereen snel en correct helpen – of het nu een interne collega is of een belangrijke klant. En natuurlijk zorg je ook voor een goede administratie. Het is cruciaal is voor een hoge klanttevredenheid.

HRM

Als HRM-specialist bij Alliander werk je in het speelveld van cao’s, werving, inhuur, loopbaanbegeleiding, re-integratie, talent management, beoordelingen én beloningen. Samen met je collega’s heb je een doel: een optimale personeelsbezetting in het bedrijf. Onze HR-professionals werken bijvoorbeeld aan strategische personeelsplanning met onderzoeken en data. Maar ook kijken ze naar duurzame inzetbaarheid en natuurlijk naar de ontwikkeling van onze medewerkers.

Breng business en finance bijeen

Voor mensen met een RC of RA opleiding of een universitaire achtergrond op het gebied van bedrijfskunde of economie hebben we interessante uitdagingen. Bij Alliander zorgen de business controllers voor de planning & controlcyclus van onze bedrijfsonderdelen. Zij zijn de sparringpartner van ons management en maken financiële rapportages die ons helpen bij strategische en operationele keuzes.

De energiewereld zit vol interessante bedrijfseconomische vraagstukken! Hoe bereken je bijvoorbeeld de marge op een datacenter? Want moet je nu meer investeren in het huidige net of moet je meer investeren in innovaties om investeringen in het huidige net juist te voorkomen? En hoe ken je investeringen in veiligheidsvraagstukken een waarde toe?

Alliander-Bellevue

Je hoeft niet in de techniek te werken om toch een bijdrage te kunnen leveren aan onze mooie projecten.

Hoe kan ik je verder helpen?

Heb je een vraag of wil je eens kennismaken? Je kan ons altijd e-mailen of een berichtje sturen via LinkedIn, maar je kan ons nu ook gewoon WhatsAppen.

Hey, ik ben Wouter.

Leuk dat je interesse hebt in Alliander!

Heb je een brandende vraag over ons? Dan kan je die ook via WhatsApp stellen als je dat prettig vindt.

Vraag het via WhatsApp