Werken als stafmedewerker bij Alliander

Om onze strategie te realiseren, worden onze technici ondersteund door specialisten op alle andere vakgebieden. Je kunt hierbij denken aan Finance, Communicatie & Marketing, HR en Inkoop. Je hoeft dus niet perse in de techniek te werken om toch een bijdrage te kunnen leveren aan onze indrukwekkende projecten.


De meeste collega's in een staffunctie werken in onze prachtige circulaire kantoren in Arnhem en Duiven.
Bekijk alle 69 vacatures

Slide 1 of 0

HRM

Als HRM-specialist bij Alliander werk je in het speelveld van cao’s, werving, inhuur, loopbaanbegeleiding, re-integratie, talent management, beoordelingen én beloningen. Samen met je collega’s heb je een doel: een optimale personeelsbezetting in het bedrijf. Onze HR-professionals werken bijvoorbeeld aan strategische personeelsplanning met onderzoeken en data. Maar ook kijken ze naar duurzame inzetbaarheid en natuurlijk naar de ontwikkeling van onze medewerkers.

Breng business en finance bijeen

Voor mensen met een RC of RA opleiding of een universitaire achtergrond op het gebied van bedrijfskunde of economie hebben we interessante uitdagingen. Bij Alliander zorgen de business controllers voor de planning & controlcyclus van onze bedrijfsonderdelen. Zij zijn de sparringpartner van ons management en maken financiële rapportages die ons helpen bij strategische en operationele keuzes.

De energiewereld zit vol interessante bedrijfseconomische vraagstukken! Hoe bereken je bijvoorbeeld de marge op een datacenter? Want moet je nu meer investeren in het huidige net of moet je meer investeren in innovaties om investeringen in het huidige net juist te voorkomen? En hoe ken je investeringen in veiligheidsvraagstukken een waarde toe?

Alliander-Bellevue

Je hoeft niet in de techniek te werken om toch een bijdrage te kunnen leveren aan onze mooie projecten.

Hoe kan ik je
verder helpen?

Heb je een vraag of wil je eens kennismaken? Je kan ons altijd e-mailen of een berichtje sturen via LinkedIn, maar je kan ons nu ook gewoon WhatsAppen.

Profielfoto van recruiter Felice
Vraag het via WhatsApp