Werken als stafmedewerker bij Alliander

Om onze strategie te realiseren, worden onze technici ondersteund door specialisten op alle andere vakgebieden. Denk hierbij aan Finance, Communicatie & Marketing, HR en Inkoop. Je hoeft dus niet per se in de techniek te werken om tóch een belangrijke bijdrage te leveren aan onze indrukwekkende projecten.

De meeste collega's in een staffunctie werken in onze prachtige circulaire kantoren in Arnhem en Duiven.
Bekijk alle 78 vacatures

Slide 1 of 0

HRM

Als HRM-specialist bij Alliander werk je in het speelveld van cao’s, werving, inhuur, loopbaanbegeleiding, re-integratie, talent management, beoordelingen én beloningen. Samen met je collega’s heb je een doel: een optimale personeelsbezetting in het bedrijf. Onze HR-professionals werken bijvoorbeeld aan strategische personeelsplanning met onderzoeken en data. Maar ook kijken ze naar duurzame inzetbaarheid en natuurlijk naar de ontwikkeling van onze medewerkers.

Breng business en finance bijeen

Voor mensen met een RC of RA opleiding of een universitaire achtergrond op het gebied van bedrijfskunde of economie hebben we interessante uitdagingen. Bij Alliander zorgen de business controllers voor de planning & controlcyclus van onze bedrijfsonderdelen. Zij zijn de sparringpartner van ons management en maken financiële rapportages die ons helpen bij strategische en operationele keuzes.

De energiewereld zit vol interessante bedrijfseconomische vraagstukken! Hoe bereken je bijvoorbeeld de marge op een datacenter? Want moet je nu meer investeren in het huidige net of moet je meer investeren in innovaties om investeringen in het huidige net juist te voorkomen? En hoe ken je investeringen in veiligheidsvraagstukken een waarde toe?

Alliander-Bellevue

Wat onze collega's zeggen

 • “Als ik onderweg een hoogspanningsmast zie, dan ben ik echt even trots. Ik zou er wel een direct vanuit mijn huis willen zien, ik krijg daar écht energie van.

  Alliander voelt als een klein bedrijf, door ons fijne team. En in projecten kom ik vaak dezelfde mensen tegen. De sfeer is heel goed. Ik heb prettige, respectvolle collega’s. We werken niet vaak samen aan dezelfde projecten, eerder parallel aan elkaar. Loop ik ergens tegenaan? Dan weten mijn collega’s een oplossing. Het is heel fijn om zo’n achterban te hebben.

  Hoewel ik voornamelijk thuiswerk, werk ik ook op onze kantoren in Duiven en Amsterdam. Ik maak deel uit van 2 teams. Ik werk veel samen met dezelfde mensen. Dat zorgt ervoor dat een project al snel soepel verloopt.”

 • “Je hebt echt de vrijheid. Iedereen is open en je krijgt de ruimte om je plek te vinden. Iedereen wil je daarbij helpen. De cultuur is goed. Mensen voelen de maatschappelijke relevantie. Dat geeft samenhorigheid. Ook al ken je iemand niet, je hebt een duidelijk doel met z’n allen. 

  Daarnaast merk je dat Alliander in je investeert voor de lange termijn. Hier mag alles naast elkaar bestaan. Mocht je dag een keertje anders lopen, dan is de organisatie flexibel. Ik kan zo zonder schuldgevoel mijn laptop dichtklappen als dat nodig is.”

 • “Ik ben wel echt Alliander-minded. Alles is hier gewoon goed geregeld. Alliander investeert in haar mensen. Je krijgt een budget om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Ook is er een goede werk-privé balans. Overal waar ik kijk, zie ik blije mensen werken. Buiten in de techniek, binnen bij de receptie. Mensen werken hier met passie.”

Word jij onze nieuwe collega?

 • Goede arbeidsvoorwaarden
 • Volop doorgroeimogelijkheden
 • Werk thuis of onze circulaire kantoren
 • Maatschappelijk bijdragen

Hoe kan ik je
verder helpen?

Heb je een vraag of wil je eens kennismaken? Je kan ons altijd e-mailen of een berichtje sturen via LinkedIn, maar je kan ons nu ook gewoon WhatsAppen.

Profielfoto van recruiter Hilde
Vraag het via WhatsApp