Werk mee in een team van professionals

Op dit moment zit je in de schoolbanken en binnenkort ga je alles wat je hebt geleerd in de praktijk brengen tijdens een (afstudeer)stage. Hoe tof is het als je dat kunt doen bij Alliander! Meewerken aan de veranderingen in Nederland op het gebied van energie.
Bekijk alle 5 vacatures

Uitdagende stages

Er is veel mogelijk, zowel buiten als binnen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het bouwen van een 3D objectbibliotheek van onze hoogspanningsstations en het opzetten van standaard modules voor het ontwerp?

Je kunt ook vol meedraaien in een logistiek team waar je je bijvoorbeeld gaat bezig houden met orders picken, bijvullen, voorraad controles. Of wat dacht je van het opzetten van data-acquisitie met IoT in het laag-en middenspanningsnet of het ontwikkelen en implementeren van data-analyse toepassingen voor netbeheer.

Nou ja, je hoort het, te veel om op te noemen!

Een (afstudeer)stage bij Alliander

Met een stage of afstudeeropdracht leer je ons bedrijf in de praktijk kennen. Mbo, hbo of wo? Het stagebureau heeft ongetwijfeld een boeiende opdracht voor je. Tijdens jouw stage werk je direct mee in een team en krijg je al snel eigen verantwoordelijkheden.

Stagevergoeding

Omdat we jouw inzet en kennis waarderen krijg je ook een stagevergoeding. Deze is voor hbo/wo 500 euro en voor mbo 400 euro per maand (op basis van 40 uur)

Natuurlijk kun je rekenen op uitstekende begeleiding en leuke activiteiten met je team of met de mede stagiairs.

Verantwoordelijkheid en de vrijheid

Onze stagiaires ervaren Alliander als een bedrijf met een open en informele sfeer. Je wordt uitgedaagd en krijgt de verantwoordelijkheid en de vrijheid om je te ontwikkelen. Ze vinden het leerzaam om meer te leren over de energiesector en de energietransitie en ervaren Alliander als een bedrijf waar innovatie voorop staat.

Interesse?

De actuele stage- en afstudeeropdrachten vind je in het vacatureoverzicht.

Zit er een interessante opdracht tussen, maar sluit die niet helemaal aan op jouw wensen? Stuur ons een e-mail naar stage@alliander.com, we staan altijd open voor suggesties. Wil je in je mail duidelijk vermelden waar je naar op zoek bent en wat je wensen zijn? Dan kunnen we beter iets zoeken wat bij je past.

Interesse? Bekijk hier de actuele stage- en afstudeeropdrachten

Hoe kan ik je
verder helpen?

Heb je een vraag of wil je eens kennismaken? Je kan ons altijd e-mailen of een berichtje sturen via LinkedIn, maar je kan ons nu ook gewoon WhatsAppen.

Profielfoto van recruiter Marieke
Vraag het via WhatsApp

Alliander Onderwijsloket

Ben je docent of decaan en wil je meer informatie over de mogelijkheden die Alliander voor scholen biedt, neem dan contact op met het onderwijsloket. Speciaal voor het reguliere onderwijs organiseert Alliander verschillende activiteiten, zoals:

  • Excursies
  • Lesmateriaal
  • Gastlessen
  • Rondleidingen

Wil je een activiteit aanvragen of meer informatie over de mogelijkheden? Klik dan op het aanvraagformulier in de foto hieronder en mail deze naar opleidingen@alliander.com. Wij zorgen er voor dat de juiste collega contact met je opneemt om je verzoek te bespreken.

Trainees bij technische traineeship in overleg