Solliciteren is bij ons gewoon mogelijk. We ontmoeten je graag online.

Meer informatie

Genomineerd voor een Werf& award!

22 april 2020

We zijn genomineerd voor een van de meest prestigieuze HR-prijzen: de Werf& awards. Onze strategie om technici te werven krijgt complimenten van de jury. Onze aanpak is nieuw en gedurfd: we bieden potentiële kandidaten alle mogelijkheid om vragen te stellen. Op het moment en de plek die onze doelgroep aanspreekt.

Veel mensen hebben vragen vóór ze solliciteren. Wij gebruiken online chat technologie om hierover in contact te komen. Zo zorgen we dat deze vragen geen drempel zijn, maar juist een kans om in contact te komen. We adverteren op Facebook, LinkedIn en Instagram met een unieke methode zodat technici direct met ons kunnen chatten of een telefoonnummer achterlaten. Omdat technici overdag werken, staan we hen ook ’s avonds via de app en de chat te woord. We zien dat ruim de helft van alle chats ná kantoortijd wordt gestart. En dit wordt gewaardeerd!

 

Lees hier onze case! Kun je gelijk stemmen

Hoe kan ik je verder helpen?

Heb je een vraag of wil je eens kennismaken? Je kan ons altijd e-mailen of een berichtje sturen via LinkedIn, maar je kan ons nu ook gewoon WhatsAppen.

Hey, ik ben Wouter.

Leuk dat je interesse hebt in Alliander!

Heb je een brandende vraag over ons? Dan kan je die ook via WhatsApp stellen als je dat prettig vindt.

Vraag het via WhatsApp