Solliciteren is bij ons gewoon mogelijk. We ontmoeten je graag online.

Meer informatie
Tom Rademaker met Thomas

Mijn eerste Vaderdag? Fantastisch!

21 juni 2020

Tom Rademaker (content creator) en Renee Awater (adviseur veiligheid & milieu) werken al jaren bij Alliander. Zij hebben elkaar, via een andere collega, op het werk leren kennen.

“Wat een match! Geweldig om de liefde van je leven zo dicht bij te vinden. Op 15 januari van dit jaar, 4 uur ’s nachts,  werd onze liefde bezegeld met de geboorte van Thomas. De bevalling was met ruim 24 uur pittig, vooral voor Renee natuurlijk. Ik ben ontzettend trots op haar hoe ze ons kleine mannetje op de wereld heeft gezet.”

“Niet lang na de geboorte van Thomas brak het coronavirus uit. Enerzijds waren er zorgen. Blijven onze dierbaren gezond? Anderzijds hadden we Thomas hele dagen bij ons, omdat we beiden thuis werkten. Zo konden we lang en intens van hem genieten. Fantastisch om ons mannetje de eerste maanden te zien opgroeien. Natuurlijk probeerde ik voor te stellen hoe het zou zijn om vader te zijn. Ik kan je zeggen: de ervaring overtreft de verwachting volop. Wat een liefde voel ik voor ons mannetje. Wat is er nu mooier om ’s morgens wakker te worden, mijn ogen op te doen en Thomas naar mij te zien lachen. Dat is pas geluk.”

“Mijn eerste Vaderdag? Fantastisch! Vaderdag vond ik altijd belangrijk. Extra waardering voor mijn vader die mij, samen met mijn moeder, een gelukkige jeugd gaf en er altijd voor mij is. Samen een biertje drinken en samen van het leven genieten op Vaderdag.”

“Ik heb Thomas al een kleurpotlood in zijn hand geduwd. Daar zwiert hij lustig mee rond, maar op die tekening zal ik nog even moeten wachten, haha. Vanmorgen werd ik wakker van Thomas en onze hond Loïs. Zij hadden zeker zin in deze zonnige Vaderdag. Verder gaan we nog naar mijn vader en die van Renee. In de tuin, natuurlijk op 1,5 meter van elkaar. De barbecue aan, biertje erbij. Wat heb je nog meer nodig om gelukkig te zijn? Niets.”

 

 

Ik kijk nu al uit naar de Vaderdagen die komen.

Tom Rademaker, content creator

“Ik kan nu zeker meer genieten van Thomas. Af en toe loop ik naar de box, dan zie ik Thomas’ armpjes al omhoog gaan. Zo van: ‘kom maar hier, even knuffelen.’ Dan begint ie te lachen en met zijn beentjes van blijdschap te trappelen. Dan heb ik weer energie voor uren. Laatst moest ik voor een teamsessie naar ons kantoor. Toen ik thuis kwam begon Thomas van blijdschap te lachen en met zijn beentjes te trappelen. En dan nog een kus van Renee en Loïs die blij kwispelend tegen mij op springt. Heerlijk thuiskomen zo!”

“Ik kijk nu al uit naar de Vaderdagen die komen. Ieder jaar is Thomas weer anders, meer ontwikkeld en gegroeid. Met hem naar de speeltuin, op de fiets, een balletje trappen, een biertje drinken. Dan moet ik denken aan het liedje ‘Kleine keerltjes’ van (mede-Achterhoeker) Ben Lukassen over opgroeiende jongetjes: de jaren vliegen voorbij, het ging sneller dan ik dacht, morgen komt de zon op weer een dag, de jaren vliegen voorbij, een traan en een lach, morgen komt de zon op als het mag. Kortom, geniet van leven want het gaat zo snel.”