Man met helm op

Ontwikkeltraject tot PAC Technicus of Engineer (mbo/hbo)

Wil jij Technicus of Engineer Protection, Automation & Control (PAC) worden? Dankzij onze betaalde opleiding, ben jij er binnen 12 maanden helemaal klaar voor. Jij blijft je ontwikkelen en wij betalen jouw salaris én opleiding. Je komt in dienst van ons bedrijfsonderdeel Qirion. We ontwerpen, bouwen en onderhouden het energienet van vandaag en morgen.

Betaalde opleiding tot PAC Technicus of Engineer

Een betaalde opleiding in de hoogspanningstechniek. In samenwerking met onze partners heeft Qirion een innovatief opleidingsprogramma opgesteld. Drie keer per jaar starten we met een nieuwe opleidingsgroep voor technici (mbo 4) en engineers (hbo) bij Qirion. De startdata zijn 1 februari, 1 juni (regio Noord-Holland) en 1 oktober. Gedurende de opleiding van 12 maanden komen de volgende onderdelen aan bod: hoogspanningstechniek, asset master data, asset & maintenance framework, maar ook beveiliging en risicoanalyses. Daarnaast is er ook aandacht voor ontwikkeling van persoonlijke vaardigheden. 

Technische Bedrijfsschool

Omdat we het ontzettend belangrijk vinden dat onze mensen goed worden opgeleid hebben we binnen Alliander onze eigen Technische Bedrijfsschool. Zo zorgen we er ook voor dat jij je tijdens je loopbaan altijd kunt blijven ontwikkelen. 

Tijdens de opleiding tot PAC Technicus of Engineer leer je werken op het snijvlak van automatisering, digitalisering, werken met relais, beveiligingen, commissioning en besturingen van hoogspanningsonderstations (10kV t/m 150kV). Je gaat onder andere aan de slag met verschillende secundaire componenten en met meet- en regeltechniek. 

Daarnaast leer je de werkzaamheden op onze onderstations met secundaire installaties van 1960 tot aan de allernieuwste installaties met bijbehorende innovatieve meetapparatuur. 

Start jij in de volgende klas? Meld je direct aan!

Start jij in de volgende klas?

De mbo opleiding tot PAC Technicus

De opleiding tot PAC Technicus/Engineer is er op twee niveaus: mbo en hbo. Heb jij een technische mbo-opleiding niveau 4 en een geldig rijbewijs B? Dan kom je in aanmerking voor de opleiding tot PAC Technicus. Wij betalen jouw opleiding, salaris en je komt direct bij ons in dienst. Zo investeren we samen in de toekomst. Stuur snel een bericht naar recruiter Dirk voor meer informatie of  bekijk de vacature tot PAC Technicus. 

De hbo opleiding tot PAC Engineer

Heb jij een technische hbo-opleiding en een geldig rijbewijs B? Dan kom je in aanmerking voor de opleiding tot PAC Engineer. Wij betalen jouw opleiding, salaris en je komt direct bij ons in dienst. Zo investeren we samen in de toekomst. Stuur snel een bericht naar recruiter Dirk voor meer informatie of  bekijk de vacature tot PAC Engineer. 

 

Hoe kan ik je verder helpen?

Heb je een vraag of wil je eens kennismaken? Je kan ons altijd e-mailen of een berichtje sturen via LinkedIn, maar je kan ons nu ook gewoon WhatsAppen.

Profielfoto van recruiter Dirk
Vraag het via WhatsApp
Testimonial
Werken als bij
Chad-Joel Wood, bij zijn collega’s beter bekend als CJ, werkt al meer dan acht jaar bij Qirion. Eerst als hoogspanningstechnicus, maar sinds kort als Operationeel Technicus.