CJ

Werken als Operationeel Technicus bij Qirion

Chad-Joel Wood - Operationeel Technicus

Chad-Joel Wood, bij zijn collega’s beter bekend als CJ, werkt al meer dan acht jaar bij Qirion. Eerst als hoogspanningstechnicus, maar sinds kort als Operationeel Technicus. “Ik ben tevreden als ik mijn doelen voor de dag heb behaald.”

In de bagger

Als operationeel technicus werkt CJ voornamelijk aan de secundaire componenten van onderstations. Het instellen, testen, renoveren en het oplossen van storingen. “Mijn werk ik heel divers. Ik werk op verschillende locaties. Mooie locaties waar je makkelijk bij kan en efficiënt kan werken, maar het komt ook weleens voor dat ik in de bagger moet werken. Daarnaast ben ik bij verschillende facetten van de projecten betrokken. Hierdoor is het werk elke dag weer anders.”

Zonder ons is er geen stroom

Ik werk voornamelijk buiten op locatie, maar nu ik meer engineering doe, kan ik sommige werkzaamheden ook vanuit huis of kantoor doen. Ik vind het mooi dat ik in dit werk echt iets van A tot Z kan doen. Het is belangrijk dat wij ons werk goed en zorgvuldig uitvoeren. Wij zijn de laatste stap in een project. Wanneer wij fouten maken kan dat grote gevolgen hebben. Als wij deze werkzaamheden niet doen of niet goed uitvoeren, heeft Nederland geen stroom.

Teambuilding

Het meest trots ben ik op de teambuilding in ons team. We staan 24/7 voor elkaar klaar. Ik ben tevreden nadat ik mijn doelen voor de dag heb gehaald. Of als ik een storing heb kunnen verhelpen.

Ik ben doorgegroeid van hoogspanningstechnicus naar Operationeel Technicus. In de toekomst wil ik verder leren en blijven groeien. Gelukkig is hier binnen Qirion alle ruimte voor!”

Betaalde opleiding tot PAC Technicus of Engineer (mbo/hbo)

Hoe kan ik je verder helpen?

Heb je een vraag of wil je eens kennismaken? Je kan ons altijd e-mailen of een berichtje sturen via LinkedIn, maar je kan ons nu ook gewoon WhatsAppen.

Profielfoto van recruiter Yvonne
Vraag het via WhatsApp

Dit is werken bij Qirion

6 mei 2021 Testimonial

“Bij Qirion houden we van uitdagingen”

Een volledig hoogspanningsstation voorzien van nieuwe schakelaars, daar wordt Hoogspanningstechnicus Bob Peters niet zenuwachtig van.…
Lees verder
21 januari 2021 Testimonial

“Ik begin al een echte technicus te worden”

Werken en leren in één. Na twee verkeerde studiekeuzes koos Krijn van Woesik (22) voor…
Lees verder
20 september 2021 Nieuws

Technici Qirion leren met behulp van app

Technici in de hoogspanning zijn schaars. Een goede opleiding, baanzekerheid en ruimte om door te…
Lees verder