Je schoonvader tegenkomen in de keuken én op het werk

René & Bart -

Bart & René zijn en mooi team op vele fronten. Op dit moment klussen ze aan een supermooi project, namelijk de keuken van Bart. Want naast dat ze allebei werken voor Alliander, is René ook nog eens Barts schoonvader.

“Je hebt het gewoon over je werk als je samen aan het klussen bent. Je leert elkaar daardoor ook op een andere manier kennen”, vertelt René. Dus toen hij Bart sprak over zijn vorige werkgever, kwam Alliander (nog een keer) op tafel. “Er kwam een moment dat ik bij mijn vorige werkgever niet meer voldoende werd geprikkeld. René had het al eens gehad over Alliander en of dat niet eens voor mij zou zijn. Toen hij mij vertelde hoe Alliander voor haar mensen is, écht aandacht heeft en gaat voor welzijn, sprak me dat aan”, vertelt Bart. “Als je hoort dat je aanstaande schoonzoon het niet helemaal naar zijn zin heeft, dan is het tijd voor actie. En gelukkig zijn we bij Alliander op zoek naar nieuwe, goeie collega’s”, vult René aan.

"Zo'n dagje meelopen, dat was echt doorslaggevend."

René, Lead Engineer

“Ik heb Bart voorgesteld bij de teamleider en hij heeft een dagje meegelopen. De hoogspanningswereld was voor hem vrij onbekend, op deze manier kon hij goed zien wat we doen en hoe het team is”, vertelt René. “Zo’n dagje meelopen, dat was echt doorslaggevend”, gaat Bart verder. “Ik was na die dag écht klaar om iets anders gaan doen. René heeft mij in het verleden ook foto’s van projecten laten zien en dat is gewoon gaaf”. We zijn nu een half jaar verder en nog steeds heeft Bart het bij Alliander enorm naar zijn zin. “Ik peil nu ook bij anderen of ze bij ons willen komen werken. Wanneer ik vertel over mijn nieuwe baan en de goede secundaire arbeidsvoorwaarden zijn mensen toch wel nieuwsgierig!”

Het is eigenlijk wel te verwachten waar de aanbrengbonus van René naartoe gaat: de keukenverbouwing van Bart. Zo is de keuken, met keukenbar, toch ook een klein beetje van René.

Weet jij iemand die onderdeel moet worden van Alliander? Meld jouw kandidaat nu aan!

Slide 1 of 0