De leukste baan van je leven!

Als je aan de slag gaat bij Alliander in de uitvoering, hoef je je geen dag te vervelen. Onze uitvoerders, monteurs, werkvoorbereiders en andere technici komen direct in actie als er ergens een storing is. Zo zorgen zij ervoor dat bedrijven blijven draaien en gezinnen elke dag een warme douche hebben.
Bekijk alle 165 vacatures

Technici bij Alliander

Als groot Nederlands netwerkbedrijf zorgen we ervoor dat miljoenen klanten dagelijks stroom en gas hebben. Dat betekent dat we ons netwerk onderhouden, vernieuwen en storingen zo snel mogelijk oplossen zodat onze klanten weer licht hebben en er warm bij zitten. Onze technici spelen hierin een belangrijke rol.

Slide 1 of 0

Écht! Onze eigen mbo vakopleiding!

Uitgelicht event
Inhousedag Technisch Traineeship
11 juli Dijkgraaf 4, Duiven
Testimonial
Wat doet een bij Liander?
Simone de Peuter, monteur in opleiding bij Liander

Slide 1 of 0

Projectmanagers

Onze projectmanagers halen alles uit de kast met één doel: projecten slim en op tijd afronden! Als projectmanager geef je sturing aan de technische projecten van Alliander. Die zijn heel divers. Of het nu gaat over de aansluiting van een woonwijk op het energienet of over de doorontwikkeling van de slimme meter; je brengt de risico’s in kaart en zorgt ervoor dat projecten binnen de tijd en het budget worden gerealiseerd.

Natuurlijk sta je volop in contact met opdrachtgevers, engineers en de mannen en vrouwen van de uitvoering. De projectmanagers halen alle methoden en technieken uit de kast om het projectteam te motiveren.

 

Samen met een team werken aan de energietransitie!

Als uitvoerder heb je goed overzicht over je lopende (onderhouds)projecten en storingen. Je werkt nauw samen met  klanten, aannemers en collega’s. Je zorgt ervoor dat storingen veilig en zo snel mogelijk oplost worden met je team van monteurs. Daarnaast verzorg je ook het onderhoud van het Liander net en ben je verantwoordelijk voor de veiligheid en de kwaliteit van technische en civiele opdrachten.

Jij hebt vaak verschillende projecten tegelijkertijd lopen en stuurt dus verschillende collega’s en bijvoorbeeld aannemers aan in jouw werkgebied.

Consultant

Breng de energiemarkt verder! De energiemarkt verandert razendsnel. De energietransitie is in volle gang, de netten zijn op sommige plekken overvol en de vraag naar energie wordt steeds groter. Energievormen veranderen en we moeten op zoek naar slimme innovaties om voorop te blijven lopen. Daarom heeft Alliander behoefte aan technisch advies op strategisch niveau.

Als consultant zoek je naar technische oplossingen voor nieuwe energievraagstukken. Je zet visie om in praktische toepassingen en gaat hierover in gesprek met leveranciers en opdrachtgevers. Jouw kennis van techniek, de energiebranche en Alliander kun je morgen al toepassen.

Wat voor projecten kun je bijvoorbeeld aan denken? Bedenk hoe een boerenbedrijf energie kan besparen. Bedenk een innovatie om een smart grid aan ons bestaande net te koppelen? Bij Alliander werk je mee aan topprojecten, waarbij jouw advies goud waard is.

Hoe kan ik je
verder helpen?

Heb je een vraag of wil je eens kennismaken? Je kan ons altijd e-mailen of een berichtje sturen via LinkedIn, maar je kan ons nu ook gewoon WhatsAppen.

Profielfoto van recruiter Luc
Vraag het via WhatsApp

Natuurlijk ben je nooit uitgeleerd! Bekijk onze trainingen en opleidingen.