Solliciteren is bij ons gewoon mogelijk. We ontmoeten je graag online.

Meer informatie

De leukste baan van je leven!

Werk je bij Alliander in de uitvoering? Dan hoef je je geen dag te vervelen. Onze uitvoerders, monteurs, werkvoorbereiders en andere technici komen direct in actie als er ergens een storing is. Zo zorgen zij ervoor dat bedrijven blijven draaien en gezinnen elke dag een warme douche hebben.
Bekijk alle 116 vacatures

Technici bij Alliander

Als groot Nederlands netwerkbedrijf zorgen we ervoor dat miljoenen klanten dagelijks stroom en gas hebben. Dat betekent dat we ons netwerk onderhouden, vernieuwen en storingen zo snel mogelijk oplossen zodat onze klanten weer licht hebben en er warm bij zitten. Onze technici spelen hierin een belangrijke rol.

Uitgelicht event
Webinar monteurs in opleiding
17 september Online

Slide 1 of 0
  Testimonial
  Wat doet een bij Liander?
  Simone de Peuter, monteur in opleiding bij Liander

  Slide 1 of 0

   Projectmanagers

   Onze projectmanagers halen alles uit de kast met één doel: projecten slim en op tijd afronden! Als projectmanager geef je sturing aan de technische projecten van Alliander. Die zijn heel divers. Of het nu gaat over de aansluiting van een woonwijk op het energienet of over de doorontwikkeling van de slimme meter; je brengt de risico’s in kaart en zorgt ervoor dat projecten binnen de tijd en het budget worden gerealiseerd.

   Natuurlijk sta je volop in contact met opdrachtgevers, engineers en de mannen en vrouwen van de uitvoering. De projectmanagers halen alle methoden en technieken uit de kast om het projectteam te motiveren.

    

   Samen met een team werken aan de energietransitie!

   Consultant

   Breng de energiemarkt verder! De energiemarkt verandert razendsnel. De energietransitie is in volle gang, de netten zijn op sommige plekken overvol en de vraag naar energie wordt steeds groter. Energievormen veranderen en we moeten op zoek naar slimme innovaties om voorop te blijven lopen. Daarom heeft Alliander behoefte aan technisch advies op strategisch niveau.

   Als consultant zoek je naar technische oplossingen voor nieuwe energievraagstukken. Je zet visie om in praktische toepassingen en gaat hierover in gesprek met leveranciers en opdrachtgevers. Jouw kennis van techniek, de energiebranche en Alliander kun je morgen al toepassen.

   Wat voor projecten kun je bijvoorbeeld aan denken? Bedenk hoe een boerenbedrijf energie kan besparen. Bedenk een innovatie om een smart grid aan ons bestaande net te koppelen? Bij Alliander werk je mee in topprojecten waarbij jouw advies goud waard kan zijn.

   Hoe kan ik je verder helpen?

   Heb je een vraag of wil je eens kennismaken? Je kan ons altijd e-mailen of een berichtje sturen via LinkedIn, maar je kan ons nu ook gewoon WhatsAppen.

   Hey, ik ben Jade.

   Leuk dat je interesse hebt in Alliander!

   Heb je een brandende vraag over ons? Dan kan je die ook via WhatsApp stellen als je dat prettig vindt.

   Vraag het via WhatsApp

   Natuurlijk ben je nooit uitgeleerd! Bekijk onze trainingen en opleidingen.