Een participatiebaan voor jou

Alliander is ervan overtuigd dat het hebben van werk bijdraagt aan meedoen in de maatschappij. Ook, of misschien wel zeker, voor mensen met een arbeidsbeperking. Wil jij een volwaardige baan met een passend salaris dan komen wij graag met jou in contact.

We werken sinds 2009 aan het verhogen van de arbeidsparticipatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Mensen die onder de Participatiewet vallen en in het doelgroepregister staan komen in aanmerking. Het gaat om mensen met een fysieke, verstandelijke, psychische of sociale beperking.

Het hebben van werk is vaak bepalend voor het wel of niet maatschappelijk mee kunnen komen. Daarom spannen we ons maximaal in om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te geven op een baan.

Check hier onze openstaande participatiebanen

De reden dat we ons richten op deze doelgroep is omdat we een afspiegeling willen zijn van de samenleving. En dat betekent vanzelfsprekend dat er ook plaats is voor deze groep mensen. Wij geloven in een inclusieve en diverse organisatie waarin iedereen ​vanuit zijn eigen kracht en talent een kans krijgt.

Wil jij een volwaardige baan met een passend salaris dan komen wij graag met jou in contact. Samen onderzoeken we of wij passende vacatures beschikbaar hebben. Als het nodig is dan passen wij maatwerk toe om je zo goed mogelijk te faciliteren in jouw werk. Dat kan zijn een aanpassing van je werkplek, duidelijk afgebakende taken of bijvoorbeeld extra coaching of begeleiding van een buddy.

Zij vonden een baan bij Alliander

5 augustus 2021 Testimonial

“Er wordt rekening gehouden met hoe ik me voel”

Gewapend met een tablet, verfbus en zijn 'hunter' is Waylon Goeman (31) dag in, dag…
Lees verder
21 mei 2021 Testimonial

“Positief blijven heeft mij aan een baan geholpen”

Joyce was nog maar 22 toen haar leven ineens tot stilstand kwam. Bij haar werd…
Lees verder
9 februari 2021 Testimonial

"Ik bewijs dat studeren tijdloos is"

Dat studeren tijdloos is bewijst de 54 jarige Linda Noordwijk. Deze maand rondde zij haar…
Lees verder

Hoe kan ik je
verder helpen?

Heb je een vraag of wil je eens kennismaken? Je kan ons altijd e-mailen of een berichtje sturen via LinkedIn, maar je kan ons nu ook gewoon WhatsAppen.

Profielfoto van recruiter Marielle
Vraag het via WhatsApp