Solliciteren is bij ons gewoon mogelijk. We ontmoeten je graag online.

Meer informatie

Management bij Alliander

We moeten grote stappen zetten om de energietransitie vorm te kunnen geven. Het maatschappelijk belang van ons werk is groot en jij kunt bij deze ontwikkelingen een grote rol spelen. Als manager stuur je een team of een project aan. Samenwerken staat hierbij voorop.
Bekijk alle 13 vacatures

Management bij Alliander

Teamleider

Een sterk team: klaar voor de energietransitie

Juist nu de energiewereld verandert, is teamspirit belangrijk. Als teamleider, teammanager of teamlead weet je hoe je mensen meeneemt in veranderingen. Samen klaren we de klus. Je motiveert mensen en stuurt op veiligheid, kwaliteit, effectiviteit en kosten. Bovendien geef je teamleden de ruimte om hun eigen verantwoordelijkheden te nemen en talenten te ontwikkelen.

Programmamanager

Inspireren en doorpakken

Programmamanagement is een vak apart: het vereist flinke kennis van change management, sterke leidinggevende kwaliteiten, maar ook een grote mate van sensitiviteit voor onderlinge verhoudingen binnen een organisatie. Wij zoeken inspirerende programmaleiders die ons helpen richting het netwerkbedrijf van de toekomst.

We moeten grote stappen zetten om de energietransitie vorm te kunnen geven. Het maatschappelijk belang van ons werk is groot en jij kunt bij deze ontwikkelingen een grote rol spelen.

Hoger management

Combineer visie en invloed

De ontwikkelingen in de energiesector gaan hard. Voor netbeheerders vraagt dat om vernieuwende visie, samenwerking en flexibiliteit. Als lid van ons hoger management geef je de koers aan en neem je de organisatie mee in marktbewegingen. Bovendien geef je jouw managementteam ook de verantwoordelijkheid om zich te bewijzen en verder te ontwikkelen

Ik heb de mooiste baan van de wereld!

Mariël, Teamleider Liander

Hoe kan ik je verder helpen?

Heb je een vraag of wil je eens kennismaken? Je kan ons altijd e-mailen of een berichtje sturen via LinkedIn, maar je kan ons nu ook gewoon WhatsAppen.

Hey, ik ben Wouter.

Leuk dat je interesse hebt in Alliander!

Heb je een brandende vraag over ons? Dan kan je die ook via WhatsApp stellen als je dat prettig vindt.

Vraag het via WhatsApp

Het beste voor onze medewerkers!