De energietransitie is onmogelijk
zonderEngineers.

Alle huizen van het aardgas af. Elke auto aan de laadpaal. En de industrie CO2-neutraal.

Dat kan niet. Is te moeilijk. En te groots.

We hebben het over het verzwaren van 310.000 kilometer kabel van ons elektriciteitsnet, 9 miljoen auto’s die aan de laadpaal ‘moeten’ en een aardgasnet dat eigenlijk een groengasnet wil zijn.

Daarom hoor je weleens “de energietransitie is onmogelijk”. En eerlijk is eerlijk; er moet ook veel gebeuren in ons kleine volgebouwde landje, waar ieder stukje grond kostbaar is.

We werken, als netwerkbedrijf, met al onze bedrijfsonderdelen volop aan de energietransitie. Bijvoorbeeld door het verzwaren van het elektriciteitsnet. En door huizen te verwarmen met groen gas of waterstof. Daarmee dragen we bij aan de verduurzaming van Nederland. Aan de energietransitie die volgens de plannen in 2030 al klaar moet zijn. Moeilijk verhaal, dat lijkt wel onmogelijk.

Tenzij…

Tenzij ‘onmogelijk’ voor jou een onmogelijk woord is.
Tenzij jij gelooft in de kracht van technologie.
Tenzij jij met ons de grootste uitdaging van deze tijd aangaat.

We zoeken jouw passie en specialisatie in project- of omgevingsmanagement, development, engineering of een van onze andere vakgebieden.

En omdat je zo belangrijk voor ons bent, bieden we je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je een Individueel Keuze Budget van wel 18% van je bruto jaarsalaris, een mooie eindejaarsuitkering, extra ouderschapsverlof en nog veel meer.

Samen met jou maken we het onmogelijke mogelijk. Wil jij weten hoe jij aan de energietransitie kunt bijdragen?

Onze bedrijfsonderdelen vullen elkaar aan

De energietransitie vraagt om kennis en expertise. En dus werken we hier met specialistische bedrijven aan. Waaronder bekende namen als Liander en Qirion. Zij vallen onder onze overkoepelende naam: Alliander. Samen maken we het onmogelijke mogelijk. Allemaal met onze eigen expertise. Door bijvoorbeeld het beter inrichten van het energienet, het ontwikkelen van waterstof of het verzwaren van onze kabels.

Wil je alles weten over onze bedrijfsonderdelen? Of onze bedrijfscultuur?

Over Alliander